Cenzură? Da, şi coş de gunoi!

UPDATE (16 aprilie): MESAJUL DIN ACEST POST NU MAI E VALABIL. AM DECIS CA, ÎNCEPÂND DE AZI, SĂ IAU TOTUL DE LA ZERO. ATÂT ÎN CEEA CE PRIVEŞTE “COŞUL DE GUNOI”, CARE VA FI ŞTERS, CÂT ŞI ÎN PRIVINŢA COMENTARIILOR. VOR FI ÎN CONTINUARE MODERATE, IAR CELE PE CARE NU LE VOI CONSIDERA PERTINENTE SAU CARE VOR CONŢINE ATACURI LA PERSOANĂ LE VOI ŞTERGE.
COMENTARIILE LA ACEST POST AU FOST BLOCATE!

Acest post îi este dedicat special lui “tibi”
Pe acest blog
nu există cenzură. Stai liniştit. funcţionează, începând din 16 aprilie, cenzura în cazul comentariilor postate de tine.
Există
, în schimb, de azi, din 15 aprilie, şi un “coş de gunoi”. Acolo vor fi mutate toate comentariile care nu au legătură cu ceea ce scriu eu.
Ideea nu e nouă – din câte ştiu eu o foloseşte şi Andrei Aroneţ. Am ales să o implementez pentru a termina, odată pentru totdeauna, cu aberaţiile despre cenzură.
Până acum, am şters un singur comentariu pe acest blog – despre doi aşa-zişi entertaineri – şi am modificat vreo 2 sau 3 – din cauza atacurilor la persoană pe care le conţineau.
“Coşul de gunoi” va funcţiona, temporar, iar dacă voi fi mulţumit de rezultate, va rămâne. Dacă mi se va părea inutil, va dispărea, la fel ca toate comentariile pe lângă subiect.

PS: Tibi afirmă că nu va mai posta niciodată, pe acest blog, vreun comentariu. Până la proba contrarie, îl cred. Dacă se ţine de cuvânt timp de două săptămâni, prima parte a acestui post va dispărea. La fel, şi “coşul de gunoi”, care oricum e doar o treabă experiementală.

9 thoughts on “Cenzură? Da, şi coş de gunoi!

  1. nu, attila. acolo vor fi doar – aşa cum am spus – comentariile care nu au legătură cu subiectele despre care scriu eu.
    cât despre certat, nu aceasta e ideea blogului meu.există destule modalităţi- messenger…telefoane.

  2. Vasile, ideea cu “Cosul de gunoi” pare un atac direct la adresa lui tibi (Farcas). Mie mi se par OK postarile lui, chiar daca uneori exagereaza, poate din cauza ca reactioneaza la cald. Nu mi se pare ca “nu au legatura” cu ce scrii tu. Nu cred ca a interzice pe cineva e solutia cea mai buna.

  3. @nick_cluj
    Nu e deloc un atac direct la adresa lui. E pur şi simplu o încercare de a curăţa blogul de comentarii pe care eu le consider “în plus”.
    Nici eu nu cred că interzicerea postărilor cuiva e soluţia cea mai bună, dar având în vedere că am încercat multe altele, a cam rămas singura.

  4. cenzura asta e ce faci
    o cenzura intr-o epoca care se vrea libera.
    nu e corect
    nu te-a jignit, nu ti-a facut nimic.
    de multe ori are dreptate, nu intotdeauna dar era un comentator fervent.
    da-i liber la comentarii

  5. fratilor, trezirea!
    ce mi se pare jenant este ca tibi se plinge pe blogul personal al unui ziarist ca este cenzurat..incredibil!
    in loc sa-i dea ignore etc..omu’ se plange..
    chestia asta ma face sa trag doua cloncluzii..
    ori blogul lui vasile are notorietate, ori tibi farcas se coboara la un nivel inferior (poti mai mult)..ori amandoua!
    PS: nu sint de la ziua ;))

  6. Mihai…nu ai de unde să ştii dacă m-a jignit sau nu. Şi asta ne priveşte doar pe mine şi pe el.
    Te întreb, însă, doar un lucru: la tine în casă poate intra oricine sau cei cărora le permiţi? Aşa e şi aici. Intră (cu comentarii) cine vreau eu.

Comments are closed.