Sală nouă?

Viceprimarul Sorin Apostu s-a lăudat că, nu peste mult timp, în Cluj-Napoca va fi ridicată o nouă sală de sport, mai mare decât “Horia Demian”. Foarte bună ideea! Apostu mai spune că investiţia se ridică la aproximativ 4.000.000 de euro. De unde bani? El zice că de la CJ şi, poate, de la Guvern. Sau poate dintr-un parteneriat public-privat. Unde va fi noua sală? Tot Apostu ne răspunde: lângă Sun. “Acolo este teren de ajuns de mare ca să facm şi o sală a sporturilor şi un aqua park, aşa cum am promis clujenilor”, mai plusează viceprimarul. Sigur Apostu vorbeşte? Pentru că, din câte ştiu eu, aqua park le-a promis clujenilor un alt viceprimar. Pe care nu ştiu să îl cheme Sorin Apostu. Dar, mă rog, asta e altă poveste…
Revenim la sală. Când va fi gata? Mai repede sau mai târziu decât stadionul?

3 thoughts on “Sală nouă?”

  1. Ideea e buna, cu siguranta. Ma intreb, oare bani pentru o asemenea investitie sunt tot in fondul de rulment? Si nu, nu cred ca se va face inaintea stadionului. Nu pentru ca sunt optimist cu privire la viitorul stadion ci pentru ca sunt convins ca acest proiect cu o sala de sport nu se va realiza. Multi vor spune ca exista deja una, nu-i superba da-i frumoasa si in plus, pentru moment e suficienta.

  2. mi se pare o veste buna. insa eu vreau aqua park sau chiar parc de distractii 😀 astea sunt in prim plan

  3. E necesar ca areulo sala noua. Nu avem la Cluj o sala care sa poate gazdui un concert de tipul Iglesias sau Judas Priest sau un congres al ujui partid. O sala moderna, nu asa cum e actuala sala a sporturilor.
    In rest, ce vrea sa faca primaria, nu e foarte clar, nu ma bag.
    Dar de o sala moderna de evenimente, o sala moderna de concerte avem nevoie ca de aer.
    Iar de un stadion, ce sa mai zic. S-a vazut si acum, la Iglesias.

Comments are closed.