Nepoţi

Emil Boc a angajat-o pe nepoata Mihaela la Primărie, apoi la Cancelaria Prim-Ministrului.

Alin Tişe a angajat-o pe nepoata Ligia (unele surse spun că e nepoata lui Tişe, altele că e de fapt nepoata soţiei lui Alin Tişe, altele că nu are nicio legătură de rudenie cu vreunul dintre cei doi) la Prefectură, apoi la Consiliul Judeţean.

Sorin Apostu şi Florin Stamatian ce fac? Ignoră regulile sau se adaptează şi ei?

PS: Guvernul a reacţionat, printr-o precizare a Biroului de Presă, la informaţia referitoare la Mihaela Boc. “E rudă de gradul V, în linie colaterală, cu Şeful Executivului”. Deci, e rudă cu Boc. Chiar aveam nevoie de un comunicat la Guvernului care să confirme asta?

9 thoughts on “Nepoţi”

  1. pai Guvernul vrea sa ne arate ca nu e o ruda atat de apropiata. ar vrea sa ne arate ca pute fi mai scandalos: o ruda de gradul III. E bine ca Guvernul stie genealogie!

    en fin: sangele apa nu se face, asa ca o “rudă de gradul V, în linie colaterală” tot ruda e! dar ce mai conteaza? e ruda cu Boc, deci e de treaba. nu? oricine isi face poza cu Boc e de incredere; parca asa merg lucrurile la Cluj-Napoca pe Somesul Mic… si mintenash si la Bucuresti pe Dambovita!

  2. Sangele apa nu se face dar intrebati-l pe domnul premier cine a intervenit la un accident mortal pe Valea Misidului la Suncuius in umra cu ceva ani mai exact in 1999 si ce grad de rudenie avea cu acuzatii. doar atat si sa auzim de bine

  3. vasile, esti ziarist si stii ca o afirmatie facuta publica trebuie verificata. ligia caineanu nu are nici o legatura de rudenie cu presedintele cj. este de loc de pe malurile dunarii si a ajuns datorita studiilor la cluj, unde a decis sa ramana. deci… constructia ta vizavi de transformarea institutiilor statului intr-o afacere de familie e cam subreda: una e, una nu e, alta poate…
    referitor la angajarile facute de premier, nu cadea si tu in capcana argumentatiilor dambovitene, care nu au cum sa priveasca cu ochi buni schimbarea oamenilor din anumite structuri cu unii veniti DIN PROVINCIE (mai rau, din Ardeal), fapt care le strica fengshuiul.
    mai am, daca imi permiti, un mic comentariu si referitor la sondaj – rezolvarea problemei stadionului tine de CJ, nicidecum de primarie.
    cele bune si spor…

  4. Victor, mulţumesc pentru precizări. Toate informaţiile mele vorbeau despre legătura de rudenie dintre Alin Tişe şi Ligia Câineanu.
    Cât despre stadion… e problema CJ, dar şi a Primăriei. Există un protocol între cele două instituţii pentru acel proiect.
    Nu cad în nicio capcană. Mi se pare logic ca o echipă să lucreze împreună indiferent de loc. Problemele, în acest caz, cu Mihaela Boc, mi se par reacţia Guvernului şi faptul că Emil Boc a acceptat angajarea unei rude acolo, în condiţiile în care, când a preluat Primăria Cluj-Napoca în 2004 spunea că nepotismul va fi unul din primele lucruri pe care le va elimina din instituţie.
    UPDATE: De fapt, vroia să elimine nepotismul din ţară. (http://cameliaspataru.blogspot.com/2009/02/sa-mori-de-ras.html)
    Păcat că a uitat…

  5. e f periculos ce face boc
    da apa la moara dusmanilor din media,asa cum bine a aratat rares bogdan pe ziua de cluj.
    ardelenismul se apara cu CARACTER nu cu nepotisme. Cu acest tip de comportament Boc da o lovitura mortala ardelenismului corect. stiu ca e bine intentionat, ca vrea sa se inconjoare de fideli, dar si la bucuresti sunt profesionisti. nu poti duce pe toti papagalii din primarie la cancelaria premierului jesus!!

    acolo ai de managerizat o TARA intreaga nu un oras de 400.000 locuitori.

    la Primarie i-a fost frica sa ii schimbe pe alde tene, bobina si alti lingai patentati…
    de ce face asta acum la Bucuresti? Pe ca s-a ajuns?

    un pic daca ar fi mai rezervat, si nu s-ar duce la fiecare camera de luat vederi de la baisoara si de peste tot ar fi super. cine dracu il sfatuieste asa prost??
    vasile, Cine sunt consilierii de imagine ai lui Boc de il pun sa ia asa decizii idioate?
    isi sapa singur groapa intr-un bucuresti canibal…

  6. vasile, revin, cu riscul de a te dezamagi din nou (referitor la paranteza adaugata intre timp). Ligia Caineanu nu este ruda nici cu sotia presedintelui CJ. mai mult, nici nu are rude dincoace de Carpati.
    chiar e greu sau imposibil de inteles ca se fac si numiri in functie de capacitatea omului? traim in tara suspiciunilor, dar orisicat…

  7. Hai sa trecem peste articolele de presa care “sugereaza” ca Boc isi duce camarila la Bucuresti- pentru ca este evident ca asta face.Mult mai grav este “profesionalismul” lor – care la majoritatea nu se reflecta decat in culoarea portocalie si in lingusenie.
    Ar trebui sa ne focusam pe ce este cu adevarat important- faptul ca sunt de la Cluj sau aiurea este irelevant – ce este relevant pt ei sunt banii publici, foarte multi care sunt impartiti intre cei care fac cartile- si sunt impartitit de o maniera ca sau avem autostrazi la Pastile Cailor, un sistem de sanatate decent in anul 3000 si un sistem de invatamant care produce tineri semiretardati.
    Cand vom fi depasit alienarea produsa de falsele probleme vom fi trecut de etapa politrucilor care nu fac …nimic

Comments are closed.