“Nu mai sunt bilete!”

Când m-am dus azi dimineaţă la Republica pentru a cumpăra două bilete la proiecţia de mâine a filmului “Poliţist, Adjectiv”, am rămas surprins să aflu că nu mai există. “S-au vândut toate încă de luni”, mi-a spus o tânără, oarecum jenată de faptul că a trebuit să dea acelaşi răspuns de câteva zile încoace.

Nu pot decât să mă bucur că un film românesc este atât de căutat de public. Sunt doar curios care e motivul: faptul că e la TIFF la scurt timp după ce a fost prezentat şi lăudat la Cannes sau faptul că e film românesc? Tare m-aş bucura să fie a doua variantă, deşi tare mă îndoiesc de asta…

3 thoughts on ““Nu mai sunt bilete!””

  1. am scris si eu asta:P un film premiat la cannes si mai ales cu participarea domnului porumboiu ar trebui sa fie proiectat intr-o sala gen republica sau chiar mai mare:)

  2. daia vine lumea ca e curioasa sa vada filmul premiat la cannes, sa nu ne facem iluzii. L-am vazut, bunicel, alt stil ca “A fost sau nu a fost”.

  3. La toate proiectiile filmelor romanesti biletele s-au vandut inainte cu cel putin o zi sau doua, deci banuiesc ca-i de la faptul ca-i film romanesc.

Comments are closed.