No comment!

Sorin Dan se oferă să plătească salariul lui Szolomajer pentru revenirea la “U”. “Dacă există dificultăţi financiare la club, sunt dispus să îi plătesc salariul pentru a-l aduce alături de echipă”, a declarat Sorin Dan. De aici.

7 thoughts on “No comment!”

  1. Sorin Dan – patronul lantului hotelier City Hotels si din ce am auzit eu, nu stiu daca e drept, ar detine ceva actiuni si la Ziua de Cluj.

    Ei ce bine ar fi daca ar cumpara Sorin Dan clubul “U”.

  2. Ba baietzi, nu vorbiti daca nu stiti. Dl Dan Sorin e un mare suporter al lui U de zeci de ani. Ar fi super sa ia el clubul dar nu o va face decat daca ar avea pachetul de control, 51 la suta. Si e normal. Dar nu cred ca va investi la U. Nu e usor in vremurile astea de kaka pe care le traim sa iei o astfel de decizie, sa te expui mediatic, desi el detine si un ziar important, Ziua de Cluj.
    Eu unu as vrea sa ia clubul ca Dl Dan Sorin respira alb si negru dar nu cred.

    De acea zic, cu riscul sa fiu injurat, ca tre sa apreciem ce a facut Paszkany la CFR, ca a investit in fotbal. Putea dracu sa investeasca in iahturi, pipitze, excursii bengoase sau orice, dar a bagat banu in fotbal cu toate riscurile care ti le aduce o supraexpunere mediatica, stiind bine ca oameni de afaceri de la un anumit nivel fug de media.

    hai papapapapapa

Comments are closed.