138.476

Acesta e numărul voturilor care vor fi renumărate, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale. Cu ce ne va ajuta, însă, această decizie? Cu absolut nimic. Probabil se va stabili – a câta oară? – că ceva a fost “putred” la alegeri. Aşa, şi?
Alţi bani cheltuiţi, altă distracţie…

8 thoughts on “138.476”

  1. OK! Pai sa le vedem in alb si negru: chestia e ca unii joaca cinstit si au asteptari cinstite (vreo 5 – 10 – 17 milioane) si ceilalti joaca necinstit. Cu SRI, STS, prefecti, tot aparatul de stat. Si nu mai vor sa lase puterea din miini. Nici n-o vor face vreodata. Nu, pina nu li se va lua puterea. Ne temem ca nu democratic. Pentru ca aparentele sint salvate tot mai prost.

  2. Pana una-alta, tot Basescu iese castigator si la renumararea voturilor nule. Deci, sa inteleg de aici ca aia care joaca necinstit sunt tocmai prea-cinstitii tai?

  3. @Irina Maxim… “Ai mei”, cum spui tu, nu există. Dacă iese Băsescu învingător şi după această numărătoare, aceasta dovedeşte un singur lucru: faptul că, totuşi, s-a furat la vot. Şi chiar sper să fie cineva tras la răspundere pentru asta. Pe cât facem pariu că nu se va întâmpla asta?

  4. Si daca Basescu nu iesea castigator la aceasta numaratoare nu era clar ca s-a furat la vot? Sau cum?

    Sunt de acord. Sa fie pedepsiti!
    Dar cum? Sau cine? Si cat? Numaratoarea finala da o diferenta de 201 voturi in favoarea lui Basescu. Eu zic sa fie pedepsiti direct proportional cu diferenta.
    Iar presedintii sectiilor de votare si reprezentantii partidelor sa manca puscaria, fiecare in functie de cate voturi au trecut aiurea la nule.

  5. @Irina Maxim… Evident că şi dacă ieşea alt rezultat după numărătoare era clar că s-a furat. Dar la cum merg treburile, am impresia că nu o să înfunde nimeni nimic. Decât, poate, nouă pe gât tot felul de promisiuni care peste 5 ani vor redeveni planuri de campanie. Sper să mă înşel!

  6. Nu te inseli. Basescu este ultima arma a pedeleiilor. Nu mai au pe cine sa scoata in fata. Nici ceilalti n-au oameni de seama printre randuri. Si cum n-au ce sa ne serveasca de calitate, vom inghiti si peste 5 ani aceleasi gogosi insipide, inodore si incolore. Si apoi noi va trebui sa alegem care-s mai gustoase, mai aratoase sau mai bine mirositoare. Si, bineinteles, iar ne vom lua in gura unii cu altii, si ne vom lauda fiecare gogosile care ni s-au dus pe gat.

  7. Chiar sper că fiecare are şi altceva de oferit. Nu îmi vine să cred că în lumea politicănu mai existăşi tineri cu idei bune, nu doar doritori de bani şi putere.

Comments are closed.