Numai “U”

De la acel incredibil 13-14 din Cupa Romaniei astept meciul de astazi. Nu neaparat pentru revansa, cat mai ales pentru ca sunt convins ca “U” va dovedi, din nou, ca suprematia in Cluj nu apartine si nu va apartine niciodata altei echipei. Nu neaparat pe gazon, cat mai ales acolo unde conteaza: in sufletele oamenilor, in viata orasului.

Stiu ca multi inca insista cu incidentele de la ultimul joc din  campionat, dar cine a fost la stadion la ultimul joc dintre “U” si CFR a avut ocazia de a vedea adevarata fata a suporterilor Universitatii: oameni care iubesc un simbol pentru simplul fapt ca el exista, nu pentru ca aduce trofee. Iar asta nu vor putea intelege niciodata cei care – de cativa ani – au devenit mari sustinatori ai echipei din Gruia. Doar atata imi doresc: sa ii vad pe toti cei care acum sunt mari fani CFR pe tapsanele din Sarmasag sau Sannicolau Mare, acolo unde se vede adevarata dragoste fata de o echipa.

Si acesta e doar unul dintre motivele pentru care in sufletul Clujului a existat, exista si va exista numai “U”!

2 thoughts on “Numai “U””

  1. haide CFR
    sper ca nu te superi
    ca sunt si clujeni care tin cu ‘materialistii’ astia cu trofeele lor cu tot

    multumesc

  2. @m_cluj

    Da, exista. Vreo 159. Restul sunt spectatori. in cluj-napoca exista o singura echipa, m-am convins definitiv de asta vineri. se numeste “U” Cluj!

Comments are closed.