Meciuri si meciuri

Gata! S-a terminat chinul. Marea asteptare, de jumtate de sezon , s-a dovedit din nou a fi degeaba. Steaua-Dinamo a fost, din nou, o plictiseala generala, salvata doar de scenele savuroase cu Meme disperat si Gigi si mai disperat de la final. A, si de scandalul din start, cel cu fularele si tortele. In rest, doua ore pe care puteam sa le petrec in orice alt mod decat uitandu-ma la un asa-zis meci. Cica derby! CFR-“U” a fost de o suta de ori mai “adevarat”.

A mai fost recent si episodul 2 din duelul FC Barcelona-Real Madrid, o reeditare la fel de slaba a meciului din campionat, dar macar la final unii au castigat un trofeu. Acum astept sa vad episoadele 3 si 4, macar acolo sa avem parte si de altceva decat de promisiuni, ca de astea m-am saturat de mult.

Pana atunci, in seara asta, le tin pumnii celor de la “Schalke 07”. Manchester United e echipa pe care, de la finala castigata absolut nemeritat cu Bayern, prin golurile intamplatoare din prelungiri ale lui Sheringham si Solskjaer, nu o pot suferi. Asa ca mi-e usor sa am o favorita la calificare din prima semifinala a Champions League. In a doua, mi-ar placea tare mult daca s-ar putea sa nu se se califice nimeni. Dar cum e imposibil, voi tine cu Real, doar de dragul de a vedea o finala in care Raul invinge echipa la care a scris istorie. Si daca nu va fi asa, tot va fi bine, ca sigur vom avea fotbal. Mult mai mult decat in campionatul cel mai laudat din  lume, cel din Romania. Unde daca Steaua-Dinamo e derby si “meci de top”, inseamna ca “U”-Poli trebuie sa fie cel putin la fel de tare ca o finala de Europa League.

5 thoughts on “Meciuri si meciuri”

  1. Meciul de cupa dintre Barca si Real nu mi s-a parut chiar asa slab. Bine, comparativ cu ce se joaca la noi a fost cu 100 de clase peste. Iar daca ne luam dupa asteptari si reclama care i-a fost facuta, da, poate nu s-a ridicat la nivelul care trebuia. Dar, totusi, un meci mai mult decat decent in care numai jocul de pase al trupei lui Guardiola ar trebui sa te faca sa nu casti. Sper sa castige Barca, au o echipa si o strategie de care ma simt mai apropiat decat marketingul fara oprire si publicitatea excesiva facuta de Real. Daca tu nu-i poti suferi pe cei de la United de la finala amintita, eu nu-i pot suferi pe cei de la Real de la finala jucata in 98′ cu Juve si castigata nemeritat dintr-un offside de 1km la un gol inscris de Mijatovic. Iar daca trebuie sa aleg intre a vedea a doua repriza dintre “U” si Poli, un meci fara importanta pentru noi sau prima dintre semifinala de CL dintre Real si Barca, fara ezitare as merge pe El Clasico. Barca practica cel mai pur fotbal si te cucereste cu determinarea si dorinta de a ataca.
    Legat de “clasicul” nostru, nici macar nu am avut rabdarea de a ma uita mai mult de 20 de minute. Si nu, nu m-am uitat nici la romanii au talent. 😛 Toate bune si Hristos a inviat!

  2. Cand spuneam de meci slab, ma refeream strict in copmparatie cu publicitatea facuta. Evident ca o partida intre asemenea echipe nu poate fi slaba. Mai ales comparativ cu meciurile de la noi.

    Nu te-ai uitat la romanii talentati? 🙁 Pai si mie cine imi povesteste candva ce s-a petrecut de fapt acolo si cine trebuia, de fapt, sa castige? 😉

  3. Cica 78% din cei ce aveau televizorul deschis la acea ora au privit “romanii au talent” dar inca nu am depistat pe nimeni care sa se fi uitat. Ori sunt undercover, ori le e rusine sa o recunoasca, ori sondajele mint, ori am un cerc de prieteni sucit. 😀

Comments are closed.