10 noiembrie. Sibiu. SCORPIONS!

Sâmbătă, 10 noiembrie 2007. Piaţa Mare din Sibiu. Concert SCORPIONS. Intrarea liberă! Ne vedem acolo!


Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda, James Kottak. Într-un cuvânt, Scorpions.

Iniţial, informaţia vehiculată a fost că Scorpions vor concerta la Sibiu pe 9 noiembrie. Am discutat, însă, cu organizatorii.
Gabriel Bucurstan, din cadrul departamentului de marketing al Ambient, mi-a confirmat că va fi sâmbătă, 10 noiembrie. La ora 19 va concerta Compact, iar de la 20.30 Scorpions.
Evenimentul face parte din “Zilele Ambient”, care vor avea loc în 9 şi 10 noiembrie, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea companiei. Concertul va avea, spun cei de la Ambient, 90 de minute (pe cât pariem că va dura mai mult?)

I-am mai văzut de două ori live pe Scorpions. În 1993, pe stadionul Dinamo. Atunci, componenţa trupei era alta: basist era Ralph Rieckermann, iar baterist Hermann Rarebell. În actuala componenţă, i-am urmărit live în 2004, tot la Bucureşti, în Sala Polivalentă. În această vară, am vrut să merg la Bratislava, cel mai apropiat loc de România inclus pe harta turneului de promovare a noului album, “Humanity. Hour I”. Nu m-am dus. Am regretat. Dar nu mai îmi pare rău. Pe 10 noiembrie vor fi la Sibiu! Mai sunt două săptămâni şi o zi!

4 thoughts on “10 noiembrie. Sibiu. SCORPIONS!”

Comments are closed.