“U”-Steaua. Remember 2004

Universitatea îşi continuă azi lupta pentru evitarea retrogradării, cu un meci împotriva Stelei. O echipă care mai trăieşte doar cu renumele şi care, de la fotbalişti precum Lăcătuş sau Hagi, a ajuns să fie identificată mai degrabă cu cel mai sinistru personaj al fotalului românesc, Gigi Becali.
“U”-Steaua a mai fost şi acum 3 ani. “Şepcile roşii” sărbătoreau 85 de ani de la înfiinţare. Iar cadoul primit de la federaţie a fost un joc cu Steaua în Cupă. A fost 1-0. A marcat Szekely. În minutul 85.
Îmi amintesc şi azi acel meci. Ultimul în care am văzut stadionul “Ion Moina” ca în vremurile lui bune. Plin ochi. În ciuda eforturilor disperate ale organizatorilor de a bloca accesul în tribune. Clujenii au vrut să vadă Universitatea jucând împotriva Stelei. Şi au plecat fericiţi.
Azi, e un moment de cotitură pentru “U”. Iar nimic nu ar fi mai util şi mai plăcut decât o victorie împotriva Stelei. Haide “U”!!!

4 thoughts on ““U”-Steaua. Remember 2004”

  1. Super atmosphera! Super meci! …si un adevarat antrenor pentru a salva “U”nica Iubire de rusinea, Doamne fereste, unei retrogradari! Cu Multescu, “U” joaca deja cu totul altceva!
    PS Astazi m-am bucurat pentru prima data ca am pierdut niste banuti la pariu cu A.Sutea si baietii de la sport-ZIUAdeCluj! Platesc cu mare placere pariul!

Comments are closed.