Informaţia offline!

“Componenta online: foarte bine dezvoltată. 2 editori asigura mentenanţa site-ului timp de 16 ore pe zi”, ne “ameninţa”, ieri, Mihai Prodan. Se referea la site-ul cotidianului Informaţia de Cluj. Care site, la ora 9.10, în ziua lansării, nu merge!

(Andrei ne demonstrează că a văzut ceva online pe la vreo 7). Foarte bine dezvoltată componenta online, ce să zic? Iar cei doi editori lucrează doar de la 10? Sau care e explicaţia. Un mare punct negru din patea mea!
Cât despre ziarul propriu-zis, nu l-am văzut. Dar nu pot decât să critic distribuţia. Nu mi s-a oferit niciun ziar în această dimineaţă, pe traseul str. Lunii-str. Observatorului-str. Pasteur-str. Victor Babeş-Piaţa Lucian Blaga-str. Napoca-Piaţa Unirii-bdul. Regele Ferdinand-str.Horea. Sau şoferii nu fac parte din targetul publicaţiei? Al doilea mare punct negru!

UPDATE: Pe la 9.40, site-ul a afişat altceva decât ceea ce am văzut în ultima vreme (imaginea de mai sus). Totuşi, mi se pare extrem de puerilă realizarea site-ului. Cu multe greşeli.

Am apucat să mă uit şi eu mai atent pe site. E extrem de dificil de parcurs. Unele materiale se întind pe 7 pagini (trebuie să dai “înainte” ca să ajungi la următoarea pagină), altele sunt aproape imposibil de găsit. Într-un cuvânt: dezamăgitor!