Filmul impotenţei

Gloria Buzău – “U” Cluj 3-2. Dovada supremă a impotenţei unei echipe de fotbal care are pretenţia că merită să fie în Liga I.

1-0 gafă imensă a lui Park
1-1 centrare excelentă a lui Coman şi lovitură de cap a lui Milan Jovanovic
2-1 ieşire catastrofală din poartă a lui Szolomajer
2-2 şut Savu din careu
3-2 cap excelent al lui Park peste Szolomajer

Pe scurt, Universitatea s-a bătut singură.
Pe lângă gafele de la golurile oaspeţilor, clujenii s-au întrecut în ratări copilăreşti, în faţa unei echipe extrem de slabe. Iar Gigi Mulţescu, care a gândit perfect meciul cu Steaua, a greşit şi el. Nu am înmţeles de ce nu a jucat Suller, nu am înţeles de ce Iodi a fost fundaşul schimbat în prima repriză şi nu Park, nu am înţeles de ce Coman a ieşit la pauză, după ce a fost cel mai bun “U”-ist în prima repriză.

8 thoughts on “Filmul impotenţei”

 1. Suller a fost unul dintre cei mai buni jucatori in ultimele meciuri disputate de “U”. Probabil a suferit o acceidentare, altfel nu imi pot explica titularizarea lui Ungurusan si pastrarea acestuia pana in finalul partidei pe teren. Schimbarea lui Iodi o pun tot pe fondul unei accidentari sau a unei oboseli a acestuia. Park a fost depasit in marea majoritate a fazelor dar dupa schimbarea lui Iodi nu stiu ce alte alternative mai avea Multescu pe banca. Avem un lot foarte subtirel in care concurenta pe posturi este practic nula. Buzaul era o echipa de batut. Pacat.

 2. Buzaul a fost cea mai slaba echipa cu care am jucat, si am reusit sa fim si mai slabi decit ei. Tare jos sintem, daca am ajuns sa ne plingem, ca au lipsit Suller si Iodi din aparare.

 3. @adi
  Nici eu nu inteleg de ce a jucat Ungurusan, si nu Suller. La fel, nici e ce a iesit Iodi. Buzaul… catastrofa.

  @CFR
  Asa e. “U” s-a batut singura.

  @Miki
  Eu zic ca nici in B nu am avut adversari mai slabi. Ne plangem pentru ca altii nu avem. Lotul e extrem de subtire, cum zice si adi

 4. in general., din cate ma pricep eu la fotba;, nu schimbi echipa castigatoare. Dar aici cred ca au fost ceva accidntari la mijloc. U a pierdut un joc f important.

Comments are closed.