Presă după modelul Agenda

Până acum, am ignorat publicaţia numită Agenda Clujeană. Pentru simplul fapt că e – după părerea mea – cel mai slab produs existent pe piaţă.
Dar ceea ce au publicat azi cei de acolo nu poate şi nu tebuie să fie ignorat. E vorba despre o aşa-zisă analiză a presei clujene. Axată pe produsele noi – Cetăţeanul Clujean, Informaţia Cluj, Cluj Express, Time4news şi Citynews. Pe lângă faptul că acest articol nu spune nimic, e făcut şi tendenţios. Mai rău, un coleg este jignit “pe faţă”, despre un coleg nu se scriu lucruri tocmai plăcute. E vorba despe Lucian Naş, actualul director de marketing de la Informaţia Cluj.

PS: Mulţumesc, FOKU, pentru atenţionare. Dacă nu exista comentariul tău la un post anterior, nu aş fi citit Agenda Clujeană. Pentru că nu merită băgat în seamă acest produs.

7 thoughts on “Presă după modelul Agenda”

 1. sunt si eu suparat pe modul in care au scris de Lucian Nas “agendistii”. Luci e un tip de bun simt, care nu a fost doar sofer la Tiua de Cluj si L atrend. Era unom bun la toate, mai alespe administrativ si mai ales un tip de bun simt.

  “Agendistii” ar trebuie sa mai ia ceva lectii de presa. Aa vorbit cu Mihai Bacalu si a ziws ca el nu a scris asa ceva in articolul semnat de el si redactorul sef George Lupea.
  Cine e si Lupea sa vorbeasca asa urat de un tip pe care nici nu il cunoaste???

  Pe Bacalul il cred ca e un tip sufletist si nu face chestii din astea.

  Atentia Agenda, ca nu sunteti singuri pe planeta media

 2. unul dintre responsabilii acestui proiect este Gelu Florea, ziarist cu experienţă şi fost purtător de cuvânt al U Cluj.-citat

  eu stiu ca gelu radu. e fostul ofiterul de presa de la U

  gelu florea e omu cu plagiatu din turda

 3. eu zic ca voi doi – foku si vasile – puneti un pic gresit problema. unde-i jignirea ? e vreo minciuna sau vreo insulta la mijloc ? e purul adevar.
  lui Lucian Nas n-ar trebui sa-i fie rusine DELOC cu ce-a fost. dimpotriva, a avut un salt excelptional in cariera, de care ar trebui sa fie mandru.

 4. Corect. Nimanui nu ar trebui sa ii fie rusine de ceea ce a facut. Sa nu uitam ca si altii au fost soferi inainte de a ajunge “cineva” sau “undeva”
  Totusi, abordarea rautacioasa din Agenda Clujeana nu e tocmai OK.

 5. crivat ai dreptate
  eu am vrut numai sa sanctionez lipsa crasa de colegialitate. Se incepe intr/o cariera de jos si apoi se ajunge sus.

Comments are closed.