Ziare “quality”

Cotidianul de azi scrie despre Vasile Dîncu. La fel, şi Evenimentul Zilei. Şi Adevărul. Şi ZIUA.
Totul porneşte de la un interviu acordat de Dîncu pentru Gazeta de Cluj, interviu care a fost publicat luni pe site-ul săptămânalului. Dîncu spune, pentru Mediafax, că a dat interviul acum trei săptămâni, după căderea moţiunii PSD-iste. Aşa o fi… Sau poate că nu. Dar nu contează.
Contează – şi pe mine personal mă şochează – faptul că ziare care se pretind a fi quality au ajuns să se inspire, pentru realizarea unor materiale, din Gazeta de Cluj. Trist!

8 thoughts on “Ziare “quality””

 1. da n-am înţeles, Gazeta de Cluj nu e tot un ziar?
  pentru tine Agenda nu e ziar, Gazeta nu e ziar. dar ziarele care cenzurează* sau au oameni care scriu la comandă cum ţi se par?
  *ghiciţi personajul!

 2. Gazeta de Cluj e un ziar care nu are nicio urmă de credibilitate.
  Agenda de Cluj e ziar, dar e slab.
  Ziare care cenzurează? Oameni care scriu la comandă? Spune exemple!

 3. Pentru un fan Scorpions…redactor-supleant-adjunct-rezerva e cam mult sa emiti judecate de valoare. Cred ca dl. Poenaru, mult mai elegant, va rade de tine…si va mai pune un titlu functiei tale…gen..inlocuitor de…
  ce e slab si ce e tare? fudulia e sora cu o alta calitate umana….de ce marii jurnalisti si oameni in general sunt modesti?

 4. Frumos comentariul lui “luci”…
  Pacat ca “luci” nu binevoieste sa ne spuna cine e, de fapt. Va zic eu unele indicii. Comenatriul a fost trimis de la Loretto Press SRL! Adica societatea care editeaza Gazeta de Cluj. Va multumesc inca o data ca ma cititi!

 5. “judecate de valoare”…
  nush altii ce cred, da io nu cred ca gazeta e un ziar.
  la fel cum nu cred ca agenda e un ziar.
  la fel cum nu cred ca ambele, adunate, au 100 de cititori distincti si fideli, altii decat bunicii si matusile alora care le scriu.
  si nu cred ca orice hartie cu pretentii de ziar e ziar.
  nu ma socheaza preluarea, ci resortul ei. atata tot.

 6. f de acord cu Cru. Ambele nu au notorietate, nu prea au cititori ce sa mai zic eu de abonamente.Orium,. Agenda e mai buna ca si Gazeta, my opinion.

Comments are closed.