Fără milă!

“U” Cluj-Ceahlăul. Gigi Mulţescu (antrenor la “U”) contra fiului său, Cătălin Mulţescu (portar la Ceahlăul). 3 puncte sunt vitale pentru Universitatea. Familia trece, timp de 90 de minute, pe planul secund. Fără milă, Gigi Mulţescu!

3 thoughts on “Fără milă!”

  1. fara mila vom fi noi cu franarii incepand de astazi! bai ziaristilor, v-au facut de ras nenorocitii aia de la antenele lui securistu de voiculescu si taranoiul ala de asa zis fost presedinte la ‘u’ . ne-au calcat un frate in picioare si au manipulat ordinar,infiorator ca a fost un cheferist calcat in picioare de galeria noastra. am ajuns sa ne calce in picioare la noi in casa, in oras, in tara, in suflet. vasile, macar voi de la ziua, ca sunteti normali la cap si romani, sa aratati cum a fost vineri noapte la fortuna! sau si pe voi va poate cumpara spurcatul din deal!!!!!!!!!!!????!!!!!!!!???????????????????!!!!!!!!!

  2. George… in primul rând, cred că un ton mai liniştit ar fi mult mai benefic.
    Din păcate, la momentul actual eu, personal, nu am detalii prea multe despre scandal. Astfel, nu pot să mă pronunţ asupra corectitudinii informaţiilor difuzate de Antena3.
    Colegii mei de la ZIUA se vor interesa şi pot să te asigur că în ziar vor apărea doar informaţiile corecte.
    Adevărul NU poate fi cumpărat de nimeni.

    PS: Cea ce spui tu e trist, dar adevărat. Cei de la CFR au ajuns să controleze oraşul. Trebuie opriţi, dar nu prin violenţă. 2 decembrie, ora 20.30. Atunci e cel mai bun prilej de a recâştiga oraşul!

Comments are closed.