Popa vs. toţi

Cam târziu, recunosc. Dar am avut mult de lucru azi!
Clujeanul/Cotidian, despre ce a spus viceprimarul Adrian Popa astăzi, la mult-aşteptata conferinţă de presă.
Titlul mi se pare nepotrivit. “Popa, în duel cu ZIUA şi Nicoară” acreditază ideea că ZIUA şi Nicoară (preşedintele Consiliului Judeţean, Marius Nicoară) ar fi în aceeaşi barcă.
Or, asta e aiurea.

4 thoughts on “Popa vs. toţi”

 1. Sa revenim la analize. Obiectul analizei este scandalul Aeroportul.

  Stim pana acum ca avem un viceprimar acuzat de lobby in favoarea unui proiect imobiliar. Zovonurile acreditate de Evenimentul Zilei spun ca acest proiect ar fi al patronului CFR Arpad Paszkany. De aici tot prin supozitie fara a avea ceva dovezi putem presupune ca si EVZ Transilvania ca avem o tabara Arpad Paszkany si Adrian Popa. Adica un fel de uniune UDMR PNL.

  Istoricul acestei tabere. Popa si Arpad P. au un trecut impreuna. Au fost la un moment dat in acelasi partid. Popa a fost angajat a lui Arpad P. Adrian Popa a mai facut o data gresala de a face lobby in favoarea lui Arpad P. in urma cu un an. Conflictul estea asemanator. Boon.

  Hai sa vedem si cealata tabara.

  In coltul rosu spre galben este marius Nicoara si Aeroportul Cluj, si extinderea sa de interes national si corporativ—> Nokia. La in ceputul anului am avut parte de dosarul Gazeta si mai in urma cu un an de conflictul Nicoara-Iulian Dascalu, Arpad P care voia si el un mall la Univers T. Procese acuyatii etc. Un fel de duel Basescu *(interpretat de Nicoara) si Patriciu *(interpretat de catre Arpad P.) In dosarul gazeta liniile se delimiteaza mai clar. Arpad P. apare in tabara acuzatilor, Nicoara in tabara martorilor si acum introducem in scena un personaj cheie. tam tam politistul de serviciu Toma Rus, despre care se spune ca ar fi “documentat” cazul Gazeta. Bonn dupa terminarea cazului si trimiterea lui in judecata Toma Rus a fost o incercare de al scoate pe linie moarta pe Toma Rus fiind promovat de aiurea la Bucuresti. el a stat fara functie concreta vreo 5 luni dupa care a fost facut adjunct al BCCO.

  Sa revenim in prezent din trecut putin.

  In cazul Gazeta pe langa Arpad P. a fost vehiculat si numele lui Daniel Buda si nu in boxa martorilor. Astfel alaturi de tabara Adrian Popa, Arpad P. putem sa mai adaugam si PD/ul prin Buda. Despre Arpad P. stim ca insusi presedintele Romaniei l-a citat ca pe un cetatean bun. Presedintele, dupa cum se stie ar avea ceva influenta la DNA. DNA are ceva influenta in a lucra dosare de coruptie. Pam Pam si avem o surpriza la o luna de la anuntarea sa ca adjunct al BCCO, Toma Rus este cercetat de catre DNA.

  Daca cineva are nelamuriri pot sa trasez si o harta cu sageti.

  BB KING

 2. da , intr-adevar e aiurea. Corect ar fi fost Popa in razboi cu Titus Craciun si Marius Nicoara

 3. ff tare analiza lui bb king, mult peste ce s.a scdis in presa.
  EVZ a dat cele mai tari informatii.

  o sa vedeti cu btoi ca acolo paszkany are interese certe. Putintica rabdare si iasa tot la iveala.

 4. @foku nu stiu de ce am senzatia ca Ziua a dat informatiile beton, dupa care evz a preluat informatia si speculatiile. Oricum, conteaza mai putin. Cert este ca analiza lui BB King reflecta intru totul realitatea de pe scena politico-economica clujeana. Ciudata este lipsa de reactie a lui Nicoara…

Comments are closed.