Puzzle în curs de completare

Scriam, acum câteva zile, despre un Puzzle. Cu Adi Popa, cu Paszkany, cu proiecte imobiliare, cu ZIUA de Cluj, cu Evenimentul Zilei. Între timp, s-au mai adăugat câteva piese la acel puzzle. Una despre adâncirea misterului, alta despre plimbări în Dubai, apoi despre supărările şefilor PNL Cluj.
Astăzi, viceprimarul Adi Popa a făcut o conferinţă de presă. Cică să lămurească situaţia. Cum a lămurit-o, nu am înţeles. Am priceput doar că el a găsit vinovatul: şi anume, ZIUA de Cluj.
Detalii suplimentare, în ziarele de mâine. Pun pariu că puzzle-ul se va completa, încet-încet! Şi nu sunt convins că viceprimarul a făcut cea mai înţeleaptă mişcare. Un război cu presa nu ajută nimănui. Dar e alegerea lui! Să fie sănătos! Let the show begin!

5 thoughts on “Puzzle în curs de completare”

 1. Sa facem un rezumat, pe blogul lui vasile.

  1. Avem un scandal in care Adi Popa este acuzat ca face lobby pt un proiect imobiliar care afecteaza extinderea aeroportului. Boond.
  Comment
  Nimeni nu demonstreaza ce exact a facut ilegal Adi Popa. Se presupune doar ac el face lobby pt Arpad Paszkany. Si ca Cj ar putea sa piarda proiectul de extindere al Aeroportului. Tot scandalul bazat pe o scrisorita a Atoritatii Aeronautice.
  Nimeni nu arata daca un proiect imobiliar ar putea afecta extinderea aeroportului care este o investitie de interes public. pam pam aici e intrebarea interesul privat poate sa fie mai presus de cel privat?

  2. Razboiul liberal. In aceste zile toata lumea a fost consternata dar cei mai vehementi au fost liberalii care sunt gata prin vocea lui Nicoara sa il execute pe Popa. Din partea PD, PSD, PRM si alte partide nu se aude nimic desi Popa este liberal si este un adversar politic al acestor partide.

  Coment

  In aceasta afacere bazata repet pe o scrisorica a Autoritatii Aeronautice s-a pus in public un razboi intern intre Adrian Popa si Marius Nicoara. Si acum sa analizam traseul documentului in presa. Adi Popa merge la Bucuresti la Autoritatea Aeronautica, face ce face acolo. Autoritatea face ce face si trimite un document la Consiliul Judetean Cluj condus de liberalul Marius Nicoara. Si acolo la CJ se intampla ceva si documentul ajunge in presa.

  concluzie:
  Avem un razboi de presa cu liberali in care restul partidelor tac. De ce oare?

  BB KING

 2. BB KING
  rezumat bun
  doar că în acest război presa (nu toţi, recunosc) doar relatează ce se întâmplă
  Or, eu asta nu înţeleg… de ce atacă Popa presa? De fapt, de ce atacă ZIUA de Cluj?

 3. ei nah, de ce ataca? Pentru ca ZIUA a inceput scandalul, nemailuand in calcul back-ground-ul …In plus vicele a cam confundat ce a scris ZIUA cu Evenimentul, ceea ce nu prea a putut sa explice…

 4. Daca d-nul Adi Popa pune in balanta un proiect imobiliar contra dezvoltarii aeroportului – partial privat, dar de interes major pentru oras – daca d-nul Popa dupa ce a publicat vreme multa in Ziua editoriale sub numele lui, doar semnate de el, nu neaparat si scrise de el, daca d-nul Popa foloseste pseudo ziaristi pentru a-si face lobby, daca d-nul Popa s-a invatat ca este cel care face frumos in public si pe sticla… De ce sa nu atace primul? Ia sa asteptam sa vedem cu ce urmeaza sa mai iasa pe piata…

Comments are closed.