“U”, moşia lui Boc!

Alin Păunel Tişe va fi manager la “U” Cluj.
Să fiu mai clar: fostul prefect, totodată finul lui Emil Boc, va fi manager la “U” Cluj.
Actualul preşedinte interimar al clubului, Radu Constantea, va rămâne definitiv în funcţie. Pentru că aşa vrea Boc.

Universitatea Cluj a ajuns, din clubul clujenilor, clubul lui Boc. Primarul face ce vrea, când vrea şi cum vrea la “U”.
Promite de luni de zile că va face tot posibilul să găsească un investitor puternic, dar de fapt ne minte! Nu face nimic în acest sens. Scopul lui e să-şi plaseze oamenii apropiaţi la club. Ca să controleze totul.

În mod normal, o astfel de situaţie ar fi nepermisă. Dar există. Cu girul Consiliului Local. Care tace, în loc să uzeze de faptul că deţine pachetul majoritar de acţiuni la club! Şi care va aproba orice va propune Boc!
Stimaţi consilieri locali, vă propun ca, de acum înainte, nici să nu mai mergeţi la şedinţe. Sunaţi-l direct pe Boc, să vă spună el ce “trebuie făcut”.
Clujenii v-au ales să le reprezentaţi interesele, nu să îi sluijiţi lui Emil Boc. Când nu v-a convenit ceva ce a făcut primarul, aţi sărit ca arşi (PNL, PSD, PRM, UDMR). Acum, de ce nu faceţi la fel? Vă convine? Probabil că da! Dar să nu mai aveţi tupeu să veniţi în faţa clujenilor să spuneţi că Boc face şi drege. Pentru că tot ce face, face cu acceptul tacit al vostru!
Inclusiv faptul că Universitatea Cluj a devenit moşia lui Boc se petrece cu acceptul vostru! Mă scârbiţi! Ca, de altfel, întreaga clasă politică!

Luaţi-vă mâna de pe acest club. Toţi! Boc, Tişe, consilieri locali, oameni de nimic ajunşi în fruntea acestui simbol! Plecaţi! Şi lăsaţi-i pe cei care chiar vor să facă ceva, pe cei care chiar se pricep la fotbal să conducă acest club.
Pentru “U” nu va fi o ruşine să retrogradeze. Mai mare ruşine este ca acest club, simbol nu doar al Clujului, ci al întregului Ardeal, să încapă pe mâna clasei politice. Murdăria din fotbal o fi mare, dar cea din politică o depăşeşte de sute de ori!

18 thoughts on ““U”, moşia lui Boc!”

 1. despre consilierii locali eu cred ca le atat de indiferent ce se intampla cu U, incat nu se sinchisesc sa faca opozitie.
  PRM are doar un consilier, iese din schema, PSD s-a dat la fund intotdeauna, spunand ca singuri nu pot face opozitie, deci mai bine nu o fac.
  PNL (hehe) nu discut, iar UDMR, well, aici cu totii stim cat de mult le pasa de U.
  Concluzie: mda, Boc cam face ce vrea muschiul sau drept (sau stang, depinde cum bate vantul) la U

 2. Din echipa PSD-ului am ajuns echipa PD-ului. Rusinos.

  Apropo, stiti ca toti consilierii locali au abonament gratuit la meciurile Univeristatii?

 3. Multescu zicea dupa meciul de la Buzau ca la clubul asta e CANCER! Ei bine, cancerul cred ca a inceput de la creier, adica de la Primarie, si se extinde cu repeziciune. Consilierii sunt niste simpli noduli care ajuta la raspandirea bolii. Si, din pacate, e o boala letala! Pentru noi doar “U” Cluj conteaza, pentru ei e doar o alta metoda de a suge voturi…ca doar asta stiu cel mai bine. M-am saturat de toate promisiunile unor consilieri, blogheristi sau nu, care vin si isi prezinta planurile, dar atunci cand e sa ia pozitie tac! Mi-e scarba de voi…sunteti mai jegosi decat toti “huliganii” care se bat prin parcuri. Ei macar au onoarea si barbatia de a sta fata-n fata, nu se lucreaza pe la spate.

 4. Vasile,

  1. Da-mi solutie legala ca sa ma pot opune la numirea lui Tise si ma opun maine. Am discutat ieri cu Ovidiu Turdean si problema juridica e complexa. Directorul General e numit de Consiliul de Administratie. Consiliul Local inca e reprezentat in AGA de Lucian Danciu, care are mandatul de reprezentare dat direct de Primar dupa votul in CL.

  2. Referitor la majorarea capitalului social. AM RIDICAT PROBLEMA DE DOUA ORI IN CONSILIUL LOCAL IN DOUA SEDINTE CONSECUTIVE. Am spus ca se face ilegal pentru ca reprezentantul CL nu are mandat special pentru a sustine majorarea de capital social. Desi pe fond e o initiativa buna, formal e ilegala din punctul meu de vedere. Atunci , NICI UN ZIAR SAU PUBLICATIE NU A PRELUAT LUAREA NOASTRA DE POZITIE. Unii au spus ca suntem oamenii lui Paskany si de aia nu vrem sa aducem bani la Club.

  3. Ar fi foarte tare daca ai putea publica acest post in ZIUA DE MAINE. Chiar te-as ruga!

  4. Noi am blocat vanzarea clubului U, s-a scris in primavara cand acelasi BOC vindea clubul unei societati in procedura de faliment sau unora care nu isi varsasera majorarea de capital social inca din decembrie.(Cred ca nici acum nu au varsat-o.) Atunci din nou nimeni nu a scris ca era un pericol major de a lasa clubul fara finantare. Poate ca unor consilieri nu ne pasa de “U” CLuj asa cum ai spus. E parerea ta. Dar vreau sa ii vad pe multi cum se simt,care vrand sa faca ceva bun pentru club, e huiduit de suporteri pe stadion, e injurat ordinar pe Guest Book- fara reply de la cei care cunosc realitatea, esti ignorat pe tema asta in media.In acelasi timp Boc e descalecatorul.

 5. @ciprian
  fa diferenta intre stare de insolventa si faliment! Te rog, doar esti consilier local (cica) si ar trebui sa stii diferenta dintre doua concepte simple. O firma poate sa aiba profit si castiguri de 12432423423 de milioane de euro, daca nu si-a platit o datorie de 10 lei poate fi declarata starea de insolventa. Stare de insolventa care s-a ridicat dupa 15 zile. N-ati vrut sa lasati ben&ben-ul pentru ca stiati ca veti pierde puterea in club. Voi, consiliul local si voi, PNL-ul. Da, da, PNL-ul cu Adita al vostru prieten din copilarie cu arpike al lor. Nu fiti timizi, recunoasteti. Moarte politicului din fotbal! Sunteti niste ipocriti de doi lei!!!!!!!

 6. @Ciprian
  Cel mai simplu mod de a vă opune numirii lui Tişe
  Mandataţi reprezentantul CL în CA al CFM “U” Cluj SA să voteze împotrivă! Aveţi 65% din club. Deci controlaţi totul. Voi,nu Boc!
  Apropo, cine e mandatat să reprezinte CL în Consiliul de Administraţie de la “U”?

 7. @ Vasile. Aici e problema juridica. Saptamana trecuta a fost CL. NU S-A DECIS NIMIC PE ACEASTA TEMA. Deci ramane Danciu. El a demisionat numai din presedinte al CA, nu si din membru al CA. asta stiu eu. Consiliul Local nu a fost informat. Stirea privind IMPACTUL a fost data LUNI. AGA e miercuri. In eventualitatea ca s-ar strange semnaturile pentru o sedinta extraordinara , de la depunerea la biroul relatii cu consilierii trebuie sa treaca trei zile lucratoare. Asta ar insemna cel mai devreme vineri! Astea sunt legile.

  @Fabbiani nu e betiv

  Legea 85/2006 a inlocuit procedura falimentului reglementata de legea nr. 65/1995. Acum se numeste generic insolventa. Nu se mai numeste FALIMENT! In calitate de avocat cred ca ar trebui sa stiu, nu? La club s-a numit un judecator sindic , care se numea POP Ioan mi se pare. Am discutat atunci si cu juristul clubului. Procedura nu s-a suspendat si din cate am cunostiinta este inca in derulare.

  Cat despre Tise, eu nu am nimic personal cu el. Nici cu Constantea. Am ceva cu procedura de urgenta si cu lipsa de experienta a amandurora.

 8. Ciprian
  Încă o dată te întreb: puteţi, voi, consilierii locali, să “ordonaţi” reprezentantului vostru în CA al CFM “U” Cluj SA să voteze ceva?
  Teoretic, da!
  Iar acel vor ar trebui să fie SINGURUL care să conteze. Tot teoretic.
  Practica, e alta
  CL nu poate stabili ce va vota reprezentantul său în CA. Boc e cel care face asta.
  Iar votul reprezentantului CL contează la fel de mult ca cel al oricărui alt acţionar. Chiar dacă CL are 65%, iar ceilalţi muuuuuult mai puţin.
  În concluzie, CL este acţionar majoritar şi e legat de mâini şi de picioare. Sau ar fi mai corect să spun că “s-a legat de mâini şi de picioare”?

 9. @ VAsile.

  Nu avem dreptul sa “ordonam” reprezentantului nostru ce sa voteze decat in baza unei Hotarari de Consiliu Local care se adopta pe procedura legala descrisa mai sus sau pe procedura obisnuita. Intre sedintele de consiliu PRIMARUL preia aceasta competenta.

 10. Boc un nou Becali via Tise?

  Sa analizam situatia.

  Tise refuza sa merga la mitici unde l-ar fi mancat PNL-ul si l-ar fi ingropat din p d v al imaginii.

  Atunci ce sa faca Boc cu iubitul sau fin. Il trimite la fotbal.

  Aici se pun cateva intrebari.

  1. ce are Tise de a face cu fotbalul?
  2. pe ce considerente a fost ales Tise presedinte la U?
  3. Ce calitati de manager are Tise?

  Bonnn.

  este clar ca Tise a acceptat sa merga la U doar pentru a-si face imagine. Daca ne gandim bine probabil va avea mai multa vedere in presa decat atunci cand a fost prefect. Cate ziare nationale i-au luat declaratiile si le/au publicat? Acum evident ca din postura de conducator de club va avea cel putin o data pe saptamana o declaratie pe national.

  In afara de faptul ca s/a declarat fan al U Cluj si a participata la cateva meciuri nu vad ce legaturi ar mai avea fostul prefect cu fotbalul. A da a mai fost acea confruntare pe tema stadionului si a licitatiilor.

  Considerentele pentru care a fost ales Tise sunt clare. Tata Boc a zis sa fie Tise la U dar de ce nu a mai aminit. Si cum suntem in campanie si vom mai fi inca doi ani este mai mult decat clar. Cu 3000 de suporteri pe stadion si alte cateva zeci de mii in oras U Cluj reprezinta o miza electorala imensa. Oare Nicoara care se zbate sa faca stadionul ce spune.

  Tise este avocat cu mari mari realizari in avocatura :))) Ha ha ha. si punct, a da mai e si functionar public. Practic la club ar putea pune in ordine hartiile si ar putea sa catige niste procese pentru fanii U Cluj. La capitolul managemnt hmm…. din nou pauza.

  Deci domnule Tise de ce vreti la U Cluj sa salvati echipa de la retrogradare sau sa castigati alegerile la Primarie?

  PS: pt Cipri> Voi ca pa partid a-ti luat o …. pt ca nici nu v-ati gandit sa va infiltrati un om acolo care sa isi faca imagine. Boc a stiut sa faca asta. Ca e legal sau nu, ca nu in CL nu putei sa faceti nimic, nu va mai plangeti. Actionati, construiti stadionul, cereti si voi un om in administratia clubului. Pana atunci cand se va propune numirea lui Tise intrebati-l si voi pe Boc> Nene de ce Tise, crezi ca suntem prosti?

 11. Exista varianta intrunirii unei sedinte deindata…asa cum s-a facut pentru Impact si pentru majorarea de capital de U, in vara, daca-mi amintesc eu bine. Asa incat, convocati sedinta deindata, stabiliti-va reprezentantul si da-ti-i mandatul pe care-l vreti voi. Deci solutia exista….
  SEDINTA DE CONSILIU LOCAL DEINDATA

 12. @ Madalina. Sedinta deindata e convocata EXCLUSIV de catre PRIMAR, in situatii de extrema urgenta. Scrie in legea 215-2001. Iar Primarul stie ca daca convoaca sedinta primeste mandat pentru Dobos nu pentru Constantea! Presedintele CA va fi numit de un actionar minoritar. Asta e jenant.
  @ all

  Avem o solutie , o sa vedeti!

 13. primarul sau jumatate plus 1 din membrii Consiliului Local…si, hai sa fim seriosi, ca se poate face treaba asta, daca exista vointa

 14. @ Ciprian
  @ everybody

  Cheia e ca cei din CL vorbesc putin despre clubul la care sunt, practic, actionari (de fapt, ii reprezinta pe clujeni, care sunt actionari la U) si fac si mai putin.

  Asa ca…

Comments are closed.