Victor Popa

Victor Popa se ocupă de relaţia cu presa din partea CFM Universitatea Cluj SA.
În ultima perioadă, a ocupat funcţia de şef al Cancelariei Prefectului. Adică a Cancelariei lui Alin Păunel Tişe. Când Alin Păunel Tişe, numit recent manager general la “U”, a fost schimbat din funcţia de prefect, Popa a plecat şi el. După Tişe.
Înainte de a lucra la Prefectură, Victor Popa a fost redactor-şef la Monitorul de Cluj. În calitatea sa de redactor-şef la Monitorul de Cluj a primit, cândva, un telefon de la Paszkany Arpad, care l-a rugat să dea afară un angajat, pe motiv că ţine cu “U” Cluj şi nu cu CFR.
Victor Popa este cunoscut ca fiind susţinător al CFR Cluj. Eu l-am cunoscut ca un bun  ziarist, un manager de redacţie competent. Consider, însă, că este o imensă greşeală cooptarea sa în staff-ul Universităţii Cluj.


Este interzisă reproducerea, integrală sau parţială, a fotografiei fără permisiunea deţinătorului drepturilor de autor.

8 thoughts on “Victor Popa”

 1. inainte de-a fi redactor sef la monitorul, a fost cumva inchis la guantanamo? domnul asta certat cu frizerul stie ca de face smecherii la “U” se poate muta din cluj?

 2. DE CE AR FI CERTAT CU FRIZERU MAI REDCAPS? cA ARE CACIULA PE CAP SI NU ARE PAR LUNG/LA CE TE REFERI, SAU CA PE VREMEA stalinista nu mai ai voie sa porti barbison in tara asta!.

  Afara din Cluj cu tine redcaps

 3. În calitatea sa de redactor-şef la Monitorul de Cluj a primit, cândva, un telefon de la Paszkany Arpad, care l-a rugat să dea afară un angajat, pe motiv că ţine cu “U” Cluj şi nu cu CFR.

  Pai asta e super grav! Daca a data afara un ziarist pentru simpatie sau natipatie fata de un club sportiv, si il cred in stare, atunci este definitiv compromis.

  Nu va face purici aici la U. Nici nu se poate compara un Gelu Radu care are sange bianco nerro.

 4. FOKU
  Am spus doar că a fost sunat şi i s-a solicitat. Nu am spus că a dat afară un ziarist. Chiar nu s-a întâmplat acest lucru. Motiv pentru care îl apreciez pe Victor.

 5. Arpi cand a sugerat,
  Popa nu s-a conformat
  Frunza verde de haiku,
  Ziaristul erai tu?

  😛

Comments are closed.