Preşedinte la ZIUA de Cluj !?!

Citiţi şi vă minunaţi, în ediţia de azi, a cotidianului ZIUA de Cluj

13 thoughts on “Preşedinte la ZIUA de Cluj !?!”

 1. Serviciile Ultrasecrete de contraspionaj maghiar sustin ca in curant pastorul Tokes va deveni Ministru editorial al cotidianului Evenimentul Zilei.

 2. ba andrei, ce tot te roade pe tine de Ziua. Ce ti/e ciuda ca numai esti tare aici? Ai uitat cum frecai menta si luai un purcoi de bani??
  La munka la Sarbu cu tine, ca niciodata nu ai dat un material adevarat de presa in viata ta!

  Winettou ce esti

 3. @FOKU
  Dacă se mai întâmplă, o dată, să postezi comentarii de genul celui de mai sus, am să şterg fiecare comentariu al tău de acum încolo.
  De data asta, chiar vorbesc serios!

 4. Draga Fokule, mai Old Shatterhand,
  Frecatul mentei nu tine de o redactie sau alta, ci de fiecare om. Daca editarea e frecat de menta si editorii inutili, eu sunt absolut de acord sa intre textele asa cum sunt scrise. In orice ziar!
  La munca la Sarbu e chiar ok, asa ca voi face exact ce zici.
  @Vasile, lasa oamenii sa isi descarce nervii :), ii dreptul lui sa injure pe cine vrea.

 5. @Andrei
  Sunt de acord că e dreptul lui să înjure. Dar prefer să înjure şi să şi descarce nervii în alte părţi. Nu aici, la mine! Nu tolerez atacurile la persoană. Şi punct!

 6. Are perfecta dreptate domnul FOKU, ca observator din afara, total impartial, se vede de la o posta ca domnul Aronet de la Clujeanul are ceva de impartit cu cei de la ZiuadeCluj. Chiar nu pot sa inteleg de ce este atat de negru in cerul gurii cu cei de acolo. Ca sa nu mai vorbesc ca acum am aflat ca a lucrat si el acolo la un moment dat. Oricum am spus-o si o mai spun oriunde se vorbeste de ziarele din Cluj: cei de la ZiuadeCluj si produsul lor de fiecare zi, este de la mare distanta cel mai tare din oras. Sunt unii care nu doar ca nu se pot compara, dar sunt chiar jenanti.Vasile, de ce chiar tu, care esti dintre ei, critici o greseala involuntara a unor colegi! Nu e frumos. ……….dar pe tine te iert ca esti un infocat ultras bianco-nerro! Ai sufletul curat! Domnul Aronet, asa-i ca este cu ‘spurcatii’! Nu spune ca nu, ca l-am citit si pe el si pe altii dintre ziaristii din Kolosvar!

 7. @george
  Referitor la întrebarea adresată mie: mi se pare un lucru normal să recunoşti atunci când greşeşti. Iar eu tocmai asta am făcut aici: am recunoscut că ziarul la care lucrez a greşit.
  Referitor la Andrei: nu consider că el are ceva de împărţit cu ZIUA de Cluj, ca idee. Probabil, pe anumite subiecte, are. Aşa cum am şi eu cu cei de la Clujeanul, Informaţia, Foaia Transilvană sau orice alt ziar vrei tu. Şi nu numai.
  Tot referitor la Andrei: Contează dacă el este suporter al Universităţii, al CFR-ului, al lui Steaua sau al lui Dinamo? Să fim serioşi!
  Iar eu nu sunt, aşa cum spui tu, “înfocat ultras bianco-nerro”. Fenomenul Ultras e departe de ceea ce simt eu.

Comments are closed.