Ruxandra Hurezean, ex-FTR!

Ruxandra Hurezean nu mai este redactor-şef redactor-şef adjunct al secţiunii I la Foaia Transilvană. De fapt, nu mai e deloc la Foaia Transilvană. Conducerea a decis să renunţe la serviciile ei.
Motivul ţine de faptul că Ruxandra Hurezean a coordonat, în paginile săptămânalului, o campanie de promovare şi spălare a imaginii unui anume om politic local, al cărui consilier de imagine şi “sfătuitor de taină” este de mai mult timp – spun sursele mele.
Noul redactor-şef şef peste secţiunea I va fi, spun unii, Daniel Iftene. Alţii vorbesc despe Mihai Gădălean. Ambii, până acum, editori.

UPDATE: Se pare că plecarea Ruxandrei Hurezean a fost primită cu entuziasm de cei din redacţia Foaia Transilvania. “Fac chef”, îmi “suflă” o sursă.

UPDATE2: Alte surse decât cele citate anterior spun că Ruxandra Hurezean a fost dată afară de la Foaia Transilvania în urma unei “comenzi” venite de la un politician.

19 thoughts on “Ruxandra Hurezean, ex-FTR!”

 1. ff interesant. oricum,acolo trebuia o schimbare iar pestele de la cap se impute. Foaia a avut numere foarte bune dar in ultima perioada Hurezeanka a facut jocuri cu UBB si cu Adrtian popa se pare..nu stiu sigur…nu am dovezi…dar asa miroase.

 2. Si in ce a constat campania aia de imagine, Vasile? Sursele tale ce zic, cum le-a iesit analiza de continut pe ”campanie”?

  Si daca, la o adica, te inseli mergand pe mana surselor tale, who cares, who pays? Probabil sursele tale nu puteau sarbatori fara sa dea vestea pe vasileracovitan.com.

  In ceea ce priveste satisfactia redactiei, incearca sa nu sari calul. Intr-o redactie sunt mai multi oameni, nu doar o sursa.

  Oricum, multumesc pentru informatiile din interior. In stangacia lor, mie imi lamuresc multe lucruri.

 3. @Sorin
  Şi mie mi se confirmă multe lucruri.
  Nu ştiu ce era în redacţia săptămânalului Foaia Transilvană, nici nu m-a interesat. Nu ştiu dacă schimbarea din funcţie a Danei este bună sau nu pentru ziar.
  Tot ce ştiu – aşa cum am afirmat şi mai sus – este ceea ce mi s-a spus de către mai multe surse. Or, ştii la fel de bine ca mine, că sursele, uneori, pot să fie prost informate.
  De această dată, însă, acele surse erau numeroase şi din medii diferite, şi toate îmi confirmau acelaşi lucru.
  Vestea nu au dat-o aici, au împrăştiat-o înainte prin oraş.
  Cât despre acea campanie de imagine despre care se spune că ar fi motivul îndepărtării Danei din funcţie, eu personal nu am observat nimic de genul acesta. Dar eu nu sunt acolo, în redacţie, aşa că nu pot să ştiu cu exactitate ce e acolo. Oricum, faptul că Dana se ocupă de imaginea cuiva – şi nu de azi, de ieri – îl ştim amândoi. Probabil cei din conducerea ziarului au considerat că asocierea dintre Dana, în calitate de redactor-şef, şi Dana, în calitate de “sfătuitor”, nu e una bună.
  Dacă te-am ajutat să îţi lămureşti unele lucruri, mă bucur mult.
  Baftă multă în continuare! Amândurora!

 4. Aaa… Nu stiam de ce-i asa de mare bucuria prin oras si ce-i cu fetele astea zambitoare la ceas de seara. Esti o comoara, stii chiar mai multe despre Dana decat mine. Nu stiam nici macar ca a fost redactor sef. Poate bem o cafea odata si-mi mai povestesti…

 5. Am fost toata ziua in redactie la FTR si n-am vazut pe nimeni sa sarbatoreasca plecarea Danei.

  Poate unele din sursele tale, Vasile draga, au dat un party privat mai tarziu, la care noi, cei care am lucrat direct cu Dana, nu am fost invitati.
  Oricum regret decizia conducerii de a renunta la serviciile Danei.

 6. Claudia, îţi mulţumesc pentru precizări
  Cel mai probabil, aşa cum ai spus tu, sursele mele s-au bucurat singure, fără să îi invite pe toţi colegii.
  Referitor la decizia conducerii, indiferent care ar fi motivele, e una extrem de importantă. Totuşi, Dana era, din câte ştiu eu, numărul 1 în acea redacţie. Mă înşel?

 7. Da, e o decizie importanta. Nu cred ca e vorba aici despre cine era numarul 1 si numarul 2. E adevarat ca Dana coordona intreaga sectiune 1 a Foii.
  Cred de asemenea, ca dincolo de orice speculatii, zvonuri si variante, cei mai indreptatiti sa comenteze aceasta decizie, daca bineinteles doresc sa o faca, sunt Florin Danciu și chiar Dana.
  Mie doar imi pare rau ca am pierdut un redactor-sef adjunct de valoare, cu care am colaborat excelent.

 8. Nistorescu ce parere are, ca el da banu? Ca nu crde ca aluat singuir decizia dl Florin Danciu.
  Una peste alta, articolele despre Aeroportul Nokia, modul in care se punea sub semnul intyrebarii investitai, vai, oare de ce atatea eforturi penatr a veni Nokia, e cam naspa.

  Asta iesea din articol. Eu sunt ABONAT si vine acasa ziaru si citesc atent. Si mai multi oamen i de presa mi/.au spus ca asa au priceput si ei.
  Poate ca acum cei tineri din FT vor aduce un suflu nou. Bafta!

 9. N/am stiut ca se dezbate cazul meu pe acest blog. Dar daca s/a facut, vreau sa precizez ceva
  1 oamenii cu care eu am lucrat nu s/au bucurat ca plec, mi s/a oferit un aranjament, nu am fost concediata, dar am refuzat
  2 cu Popa, sintem cunostinte vechi, de dinainte ca el sa fie ceva in politica,atit
  3 cine citeste textul si a urmarit evenimentele se convinge singur ca nu am scris aberatii
  4 eu am verificat varianta popa din trei surse
  5 am fost colega cu Boc si am scris dur despre el, am foast colega cu Dincu si am scris dur despre PSD, am fost in relatii bune cu Andrei Marga dar cind am avut convingerea ca greseste am fost critica fata de domnia sa
  6 cind a fost cazul gazeta, am scris dur impotriva lui Paszkany, chiar 2 dosare am facut la foaie pe aceasta tema
  7 am scris totdeauna doar din convingere ca este adevarul cel mai aproape de adevar
  8 Daca descopar ca un prieten al meu minte sau este ticalos, il parasesc. Poate de aceea am atit de putini prieteni.Poate de aceea am plecat de la Foaie.

 10. Pingback: site
 11. Pingback: blog

Comments are closed.