Săptămână de foc

Mai multă lume mi-a cerut să mă reapuc să scriu, pe blog, despre baschet. Cum acest blog este dedicat, în primul rând, celor care îl citesc, am să mă conformez dorinţelor. Aşadar, din nou despre baschet. Despre U-Mobitelco, mai precis.
Echipa clujeană are în faţă o săptămână extrem de grea. Vineri, începând cu ora 18.30, va întâlni, în deplasare, pe Rapid Bucureşti. O echipă care era cât pe ce să dispară din prim-planul baschetului românesc în urmă cu o jumătate de an, dar care a renăscut – aş putea spune miraculos – în urma preluării de către Nikos Chlepas. Un afacerist grec, care deţine, printre altele, compania Neoset. Încet-încet, Rapid a devenit o forţă a campionatului intern. A pus mari probleme campioanei CSU Ploieşti, iar acum se pregăteşte să facă acelaşi lucru cu U-Mobitelco.
Clujenii nu au început prea bine campionatul – au pierdut lamentabil în Cupă în faţa rivalilor din Sibiu, apoi i-au învins în meciul retur, dar degeaba, că au părăsit competiţia. Ascensiunea clujenilor a început o dată cu dezastrul din jumătatea a doua a meciului cu CSU Ploieşti când, de la un avans de 23 de puncte, trupa lui Miodrag Perisic a ajuns să piardă. Au urmat doar victorii, iar trupa clujeană speră să continue şirul. Dacă va reuşi, vom vedea vineri, de la 18.30. În direct pe Telesport.
Partea a doua a săptămânii de foc o reprezintă meciul cu PAOK Salonic, în turul preliminar al FIBA Euro Cup. Meciul va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare. Mai multe, însă, despre acest joc, după ce va fi trecut confruntarea cu Rapid.

2 thoughts on “Săptămână de foc”

  1. a mai fost o sincopa dupa Ploiesti. E vorba de meciul de la Pitesti pierdut in prelungiri, dupa ce am condus aproape 39 de minute. Sa speram ca ne vom incalzi la Rapid pentru “socul” din Grecia.

  2. A fost, într-adevăr. Dar eu vorbeam de ascensiune. Iar aceasta a început după meciul cu Ploieşti. Din punctul meu de vedere, intrarea în prelungiri la Piteşti e un pas înainte. Chair dacă acolo am pierdut

Comments are closed.