Tot haos ?!?

Speram că lucrurile vor funcţiona din ce în ce mai bine la Universitatea. Dar se pare că nu e aşa. Cel puţin, asta am înţeles din modul în care a fost organizată, azi, conferinţa de presă a antrenorului Mulţescu. Mai precis, ziariştii nu au fost informaţi că va avea loc – nimeni nu a trimis vreun comunicat. În cele din urmă, am aflat că nici nu are cine, întrucât – spun sursele mele – clubul continuă să nu aibă ofiţer de presă. Şi va mai dura până când va avea, deoarece – zic aceleaşi surse – Victor Popa nu a acceptat oferta făcută de noul manager, Alin Păunel Tişe.
OK, sunt de acord că sunt mult probleme de rezolvat la club. Dar consider că relaţia cu mass-media, implicit cu fanii, e extrem de importantă. Sau mă înşel?

4 thoughts on “Tot haos ?!?”

  1. au stiut de conferinta doar cei care s-au incumetat sa stea in frig sambata, pe langa cele doua ore cat a durat meciul cu gloria, inca 30 de minute in asteptarea unei declaratii de la multescu. Pe langa faptul ca multi nu au stiut de conferinta, putinii care au fost acolo au stat vreo 20 de minute in fata unei usi inchise. Multe, chiar foarte multe lucruri nu sunt in regula la clubul asta……

  2. de fapt e vina lui TIşe, care e mincinos pentru că n-a anunţat conferinţa de presă (deci cu obiectivul ca info să ajungă la public) secretă, conform clujeanul/cotidian.

Comments are closed.