S-a stins Gheorghe Roman!

Preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, totodată decan al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj-Napoca, Gheorghe Roman, şi-a pierdut viaţa, joi seara, în judeţul Braşov, în urma unui accident rutier. Dumnezeu să-l odihnească!


foto: www.u-mobitelco.ro

Practic, istoria succeselor baschetului clujean se identifică cu Gheorghe Roman. A condus echipa, ca antrenor, la titlurile din 1992 şi 1993, iar apoi ca director tehnic, la cel din 1996.

5 thoughts on “S-a stins Gheorghe Roman!”

  1. Dzeu sa il ierte
    mare tragedie
    a fost un mare antrenor si om de sport.
    E foarte nedreapta viata…
    Forza U

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca! Am avut onoarea de a fi fost antrenat de acest mare OM. Si am avut onoarea de a ma numara printre prietenii lui! Acum am ramas sa-l plangem. Pentru cei doritori, luni dimineata, la ora 9:00, in aula Casei Universitarilor, ii putem aduce impreuna un ultim omagiu! Inmormantarea va avea loc la orele 11:30 la cimitirul de pe strada Horea

  3. Trupul neinsufletit va fi depus luni la ora 9.00 in foaierul Casei Universitarilor, unde, incepand cu ora 12.00 vor avea loc ceremonia de doliu si slujba. Inmormantarea va avea loc la ora 14.00 in Cimitirul Crisan.

  4. “UN MIT, O LEGENDA, UN INGER, GHITA ROMAN”
    TRIST, DAR ADEVARAT, DESI PARE IREAL..
    IL PLANGEM SI NU PUTEM SA SPUNEM DECAT.. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA..

Comments are closed.