Doboş va conduce “U”

“In calitate de consilier local, lider al grupului de consilieri locali liberali doresc sa va anunt intentia noastra, sustinuta pana in prezent de grupurile PSD si UDMR, de a-l numi ca reprezentant in Consiliul de Administratie al FC U Cluj (corect e CFM Universitatea Cluj SA – nota mea) pe d-l Toni Dobos care il va inlocui pe d-l Lucian Danciu. In acest sens, cu acordul domnului Toni Dobos, in sedinta de marti a Consiliului local Cluj-Napoca, grupurile de consilieri amintite vor promova un proiect de hotarare prin care, pentru prima data probabil, Consiliul local se va comporta ca un patron adevarat al acestei echipe, promovand un profesionist in organismul de conducere al clubului. Apreciem in mod deosebit acceptul domnului Dobos care alaturi de actionariat, antrenor si echipa va sustine FC U Cluj in efortul de a-si mentine locul binemeritat in prima liga a campionatului de fotbal. Detaliile, marti in sedinta de Consiliu Local.”

Acesta este un comentariu al consilierului local PNL Ovidiu Turdean la un post anterior de pe acest blog. Acelasi comentariu este postat şi pe blogul Alb şi Negru.

Aşadar, Consiliul Local s-a decis, în cele din urmă, să facă ceea ce ar trebui să facă un patron. Şi anume, să conducă. Dacă, până acum, consilierii s-au mulţumit doar să aprobe deciziile primarului Emil Boc, ultima “mutare” a acestuia – numirea lui Alin Păunel Tişe ca manager general – se pare că i-a cam nemulţumit.
Toni Doboş mi se pare o soluţie foarte bună pentru a conduce pe “U”. Deocamdată, el şi-a dat acordul. Primarul pare să fie şi el de acord, aşa că, teoretic, nu mai există niciun impediment.
Dar vorbim despre oameni politici, iar părerile şi intenţiile lor se schimbă – ştim bine – după cum bate vântul. Până marţi mai sunt 3 zile…

UPDATE: Toni Doboş a confirmat negocierile.

3 thoughts on “Doboş va conduce “U””

  1. Am si eu o intrebare: unde e postat acest comentariu pe site-ul tau? Pe alb si negru l-am citit… Ciudate exclusivitatile astea 🙂

  2. Revin: am cautat prin toate postarile tale din ultima vreme si nu am gasit acest comentariu. Sa inteleg ca l-ai sters? 🙂

  3. Da, l-am şters!
    Este primul comentariu pe care l-am şters. Iar motivul a fost unul întemeiat. I l-am explicat şi lui Ovidiu Turdean şi a înţeles pefect. Ceea ce nu mă aştept să facă şi alţii.
    Cat despre ceea ce încerci să insinuezi… nici o grija… nu e vorba de absolut nicio exclusivitate.

Comments are closed.