O zi plină de distracţii

În mod normal, o zi de alegeri e una serioasă. Extrem de serioasă. Mizele sunt imense. Astăzi, însă, mi s-a părut mai degrabă o zi distractivă.
La secţia de votare, foarte puţină lume. Ca niciodată. Din cei puţini, mai nimeni nu pricepea ce e RVU. Contează?
Ajung la serviciu şi aflu că, undeva, un şef de secţie (de votare) a aruncat ştampila în foc. Spre seară, alţii au făcut la fel. O fi fost frig.
Citesc apoi despre un minor care era locţiitor al unui şef de secţie.
Apoi, alta: un bărbat a votat şi pentru soţie. S-o fi scârbit doamna de atâtea buletine de vot.
În Baciu, unii s-au dus degeaba la vot.
Un moş care şi-a pierdut buletinul a venit cu o copie xerox. Şi a votat.
Toate acestea, doar în judeţul Cluj.

Pe tot parcursul zilei, informaţii despre prezenţa la vot. Altă distracţie. Şi, cea finală, la 21. Cu “bomba” pe care o anticipa, de fapt, toată lumea: am cheltuit o groază de bani pentru un referendum care nu a interesat pe nimeni.

One thought on “O zi plină de distracţii”

  1. Cu alte cuvinte, ca sa-l citez pe CTP s-a facut un sondaj pe bani publici 🙂 Cred ca reactia de lehamite a romanilor este una normala si justificata dupa toate porcariile facute de basescu, Boc, Videanu si ceilalti. Nu fac parte din nici un partid, nu mai am simpatii politice (inainte..acum cativa ani simpatizam PD) si am ajuns sa ma intreb daca mai exista vreo solutie viabila pentru Romania! Sunt convins ca momentan nu avem nici una…asa ca ramanem tot in mocirla noastra mioritica..

Comments are closed.