Ciudat

Am rămas de-a dreptul şocat astăzi, când am citit pe site-ul oficial al clubului de fotbal Universitatea Cluj aprecierile despre meciul cu Poli Iaşi.

Cu toate că sunt de acord cu majoritatea celor expuse acolo, mi se pare foarte ciudat – ca să nu spun mai multe – faptul că, pe un site oficial al unui club de fotbal sunt atacaţi jucătorii. De asemenea, mi se pare deplasată aprecierea referitoare la declaraţia lui Ionuţ Popa. Poate mai multă cumpătare nu ar strica…

4 thoughts on “Ciudat”

  1. Vasile, nu e singulara. Citeste ce efecte a avut asupra lor moartea lui Gheorghe Roman… Cred ca noul ofiter de presa sau cine se ocupa de pusul stirilor pe site e rontzait de talent de romancier neimplinit. Oricum, cum bine ai zis, e departe de ce ar trebui sa se scrie pe un site oficial.

  2. Ai dreptate!
    Aceeaşi senzaţie am avut-o şi eu. Bine ca nu i-a cerut demisia lui Tişe şi Mulţescu (sic!).

  3. Fara a incerca sa polemizez cu Dvs. vreau sa precizez ca aveti dreptate intr-o oarecare masura. Poate ca aprecierile personale daca erau insotite si de cuvintele “conform D-lui…” sau “dupa spusele D-lui…” articolul meu era ok.

    Si sa stiti ca nu-s “rontzait” de talent. Iar daca nu ati lucrat cu cel ce a fost Gheorghe Roman nu aveti dreptul sa vorbiti asa.
    Sper sa devin un ofiter de presa mai bun si cu ajutorul criticilor Dvs. Cu stima, Ionut Rusu!

  4. Consider ca site-ul oficial trebuie sa prezinte opinia clubului scurt si concis si nu parerea personala a ofiterului de presa. Nu cred ca domnul Rusu a fost rau intentionat si a fost dus putin de val. Cred ca putina diplomatie nu scrisa. In rest bafta multa noului ofiter si imi permit sa-i sugerez sa-si faca un blog. adi

Comments are closed.