Meciul!

CFR Cluj  – Universitatea Cluj. Duminică, pe stadionul din Gruia.
Un meci între ocupantele locurilor 1 şi 18 în Liga I. Un meci care, la prima vedere, nu spune nimic. În fapt, însă, singurul meci care contează pentru mulţi. Chiar dacă nu ar trebui să fie aşa…
Săptămâna dinaintea confruntării se anunţă extrem de grea pentru ambele părţi. CFR trebuie să lase deoparte euforia instalării confortabile pe prima poziţie, în vreme ce Universitatea trebuie să îşi amintească faptul că evoluează în prima ligă.

2 thoughts on “Meciul!”

  1. pina la meciul de duminica mai est eunul , cu PAOK. am invat asi eu de la oamenii de sport ca primul e cel mai important asa ca hai sa ne concentram pe asta.
    din cite am vazut atit cei din gruia cat si cei de pe moina au inchis portile pentru presa. primii au antreanamentele inchise toata saptamina, iar Universitatea pleaca taman la Mogosoaia sa se acomodeze cu nocturna. asa ca se anunta o saptamina linistita.

  2. Corecta observaţia ta.
    Dar meciul cu PAOK e cu totul altceva. Alt sport, alte amebiţii.
    Cât despre linişte, mai degrabă cred că va fi doar una aparentă. Nu cred că vreunul din cei implicaţi în meciul CFR-“U” va avea o săptămână liniştită.

Comments are closed.