Tensiuni inutile

CFR-“U” e, poate, “şocul” sportiv al Clujului în 2007. Un meci – aşa cum am mai spus – încărcat de orgolii, de dorinţe de revanşă, de tensiuni. Toate acestea trebuie să rămână, însă, pe teren. Unii, din păcate, parcă nu vor asta. Şi continuă să creeze tensiune.
“Vindem biletele cum vrem noi”, “Galeria lui «U» vrea să dea foc la scaune” şi alte declaraţii de acest gen nu fac decât să irite şi mai mult. Mi se par deplasate, mai ales că aceeaşi persoană care a făcut aceste declaraţii îndemna, cu câteva zile înainte, la calm şi raţiune. Am impresia, însă, că pentru unii nu e convenabil ca meciul de duminică să se desfăşoare într-o atmosferă de sportivitate şi că le-ar conveni mai mult un teatru de război pe străzi, în preajma stadionului şi în stadion.

4 thoughts on “Tensiuni inutile”

 1. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca nu va pierde Universitatea. Poate si pentru ca atunci cand e vorba de un derby local, se anuleaza diferentele de valoare. Apare o motivatie suplimentara, un angajament mai mare, dat si de sustinerea propriilor fani. Pastrand proportiile, Atletico a plecat deseori neinvinsa de pe Bernabeu, desi era cel mult pe un loc de mijlocul clasamentului la ora derby-urilor.

 2. Evident, la orice derby, diferenţele de valoare dispar. Motivaţia celor “mici” e infinit mai mare decât la alte jocuri. Dacă va fi aşa şi duminică, asta nu ştiu. Îmi doresc în primul rând un meci frumos şi fără incidente.

 3. am citit constermnat declaratia dl Muresan. E genul de declaratia care incita, din pacate. Mai multa moderatie ar fi trebuit, zic eu. Vindem noi biletele cum vrem este o declaratie lipsit de bun simt fata de topti cei care vor sa vada fotbal, nu neaprat fani ai vreunei echipe.
  E evident ca asta enerveaza si cred ca a fost facut/a intentionat.,
  Cine semana vad va cilege furtuna. Nu daira galeria va fi anti Muresamn ci si toti microbistii care nu vor prinde bilet. Vor da topti vina pe dl Muresan, si asta va fi vina lui.
  Una peste alta, va fi un meci f tare ca atmosfera. In teren, om vedea.

 4. Un om de bine spunea zilele astea ca Ignatul vine mai repede anul acesta. Cica va fi pe 2 decembrie.
  Oare o sa fie taiat Porcul in Gruia?

Comments are closed.