Linişte înainte de derby

O linişte tipică oricărei duminici învăluie Clujul în această dimineaţă. Parcă nu astăzi ar fi “ziua cea mare”, “ziua derby-ului”. Parcă momentul startului confruntării dintre CFR şi “U” ar fi foarte, foarte îndepărtat. Dar nu e aşa. Mai sunt doar 10 ore. Zece ore în care, pe rând, oraşul se va trezi la viaţă, liniştea fiecăruia (dacă ea chiar există) se va transforma în nerăbdare, apoi liniştea care învăluie oraşul va deveni vacarm. Străzile se vor umple de pâlcuri alb-vişinii şi alb-negre, de clujeni pregătiţi de sărbătoare. Clujul va fi, pentru a doua zi consecutiv, în sărbătoare. E ziua pe care o aşteaptă acest oraş de 31 de ani. Ziua în care “derby în prima ligă” nu mai înseamnă Steaua-Dinamo. Înseamnă CFR Cluj -“U” Cluj.

4 thoughts on “Linişte înainte de derby”

  1. Poate pe teren Tiberiu, desi si acolo exista maxima determinare si dorinta la baietii lui nea Gigi Multescu! In rest vom castiga noi! Nici nu sti ce-i asteapta pe spurcati! Numai U! Toti in Pacii!!!!!!!! Si voi de la Ziua. Va iubim pentru ca stim ca ne iubiti! In 2 ore incepe marele Bal al Clujului! Numai U!

  2. Pe langa declaratiile lui Boc, teama jandarmilor si a politistilor, pregatirile fanilor CFR – U inseamna si altceva decat un maci de fotbal. E o batalie care se joaca cu sufletu. Cu siguranta la finalul meciului o sa fie oameni fericti si oameni deceptionati!

Comments are closed.