Despărţirea de Mişa

Începând de astăzi, Miodrag Perisic nu mai este antrenorul lui U-Mobitelco. El a anunţat, în această dimineaţă, că a luat decizia de a demisiona, în urma înfrângerii de la Sibiu.
În continuare, sunt convins că despărţirea de Mişa nu e cea mai bună soluţie pentru această echipă. Poate sunt şi subiectiv, având în vedere relaţia de prietenie pe care am legat-o, în ultimii doi ani şi jumătate, cu el.
Fără îndoială, Mişa va rămâne în istoria baschetului masculin clujean. A reuşit să clădească, după zece ani de pauză, o echipă care a prins finala campionatului. A preluat de la predecesorul său, Horea Rotaru, un nucleu bine pus la punct, căruia i-a mai adăugat câteva piese necesare şi, încet-încet, U-Mobitelco a ajuns o forţă a întrecerii interne. Şi pe plan internaţional, cu Mişa pe bancă, baschetbaliştii clujeni au avut rezultate bune, totul culminând cu succesul incredibil cu A Plus Brno, care a dus formaţia în sferturile de finală ale FIBA EuroCup Challenge.
Orice început are, însă, şi un sfârşit. De fiecare dată, despărţirile sunt dureroase. Sper doar ca, atât pentru Miodrag Perisic, cât şi pentru U-Mobitelco, această despărţire să reprezinte un nou început pentru succes.

4 thoughts on “Despărţirea de Mişa”

  1. Eu nu cred ca demisia(schimbarea) a venit pt a se produce “soc la echipa”.
    Si daca incercam sa fim 1 pic obiectivi, ne dam seama ca era sigura sansa de a mai obtine ceva in campionatul asta!

  2. Eu încerc să fu obiectiv. Recunosc, mi-este puţin greu – am mai spus şi care e motivul.
    Cred, totuşi, că în baschet există soluţii mult mai simple decât în fotbal.
    Dar, vorba ta, dacă e să aducem obiectivitatea în prim-plan, această situaţie cred că e în interesul ambelor părţi. U-Mobitelco o poate lua de la capăt, cu alt antrenor şi, probabil, cu un lot schimbat semnificativ, iar Miodrag Perisic o va lua, şi el, de la capăt, cu altă echipă, cu alte amebiţii şi, cu siguranţă, cu o experienţă de neuitat în spate.

Comments are closed.