Normalitate?

Nici acum nu îmi vine să cred că este adevărat ceea ce am citit pe CityNews: Iuliu Mureşan vrea pace cu Universitatea. Acelaşi Iuliu Mureşan care, înaintea meciului dintre CFR şi Universitatea arunca în stânga şi în dreapta cu bănuieli şi acuze la adresa fanilor lui “U”. Fani cărora, azi, le-a mulţumit.
Să fie oare vorba despre revenirea la normalitate în fotbalul clujean? Sper din tot sufletul. La fel cum sper ca normalitatea această să nu fie definită de lucruri mai puţin plăcute, precum cel insinuat astăzi de colegii de la Gazeta Sporturilor, într-un articol în care se vorbea despre un posibil blat în ultima etapă a campionatului, în favoarea lui “U”, în cazul în care CFR ar fi deja campioană.

19 thoughts on “Normalitate?”

 1. Referitor la acel posibil blat…is perfect de acord cu e. De-a lungul timpului ambele echipe au fost total defavorizate de sistem si nu numai. Cel mai recent exemplu e modul in care a pierdut cfr locul doi sezonul trecut. Ceilalti se ajuta intre ei. Hai sa ne ajutam si noi…si lasa-i pe altii sa comenteze. Vorba multa…saracia omului.

 2. Ai dreptate cu defavorizarea. Dar nu sunt de acord cu niciun blat. Chiar dacă va fi ca “U” să depindă de acel meci, prefer să joace pe teren decât în biroul lui Doboş sau Mureşan.

 3. ar fi foartre bine. Eu insa nu am incredere in sousele acestui presedinte. Chiar deloc. Sunt curios ce ar fi spus daca CFR pierdea.
  Sa nu fie un joc…pt ca interesele sunt absolut enorme!

 4. mă tem că orgoliile u-iştilor sunt prea mare ca să accepte ajutor de la cfr. da’ ar fi funny să se întâmple asta. :))))

 5. ştii ce mă întrebam eu zilele astea? de ce iubiţi voi, de fapt, U? că am tot citit pe net istoria echipei şi, sinceră să fiu, nu m-a impresionat cu cine ştie ce trecut glorios. performanţele notabile sunt de acum 30-40 de ani, nu-s nici foarte grandioase şi nici atât de multe încât să pici pe spate. de-aia nu înţeleg ce echipă aveţi voi în minte când o susţineţi cu atâta patos. tell me! 🙂

 6. @licurici
  nu vreau sa fiu indiscret, dar esti clujeanca?

  citeste forumul de pe ucluj.ro si cred ca vei gasi sute de raspunsuri la intrebarea ta.

 7. @licurici
  Teoretic, un răspuns la întrebarea ta ar fi foarte simplu. Ceva în genul: “Când am mers prima dată pe stadion, am mers la meciurile Universităţii. M-a impresionat atmosfera, m-au impresionat poveştile despre acel trecut despre care vorbeşti şi tu. Încet-încet, m-am îndrăgostit de ceea ce înseamnă Universitatea. Şi Universitatea nu înseamnă doar fotbal. Mai sunt baschet, volei, handbal, rugby”
  Practic, însă, pentru a da un răspuns întrebării, aş avea nevoie de mult mai mult spaţiu. Poate, odată, când voi avea timp, am să fac o listă cu vreo 100 de motive – cele care îmi vin pentru prima dată în minte. Asta, aşa, ca să nu ocup tot Internetul 😉

 8. sunt clujeancă, da’ ce legătură are asta? nu te naşti cu gena U în sânge, bănuiesc.

  şi aş prefera un rezumat scurt al motivelor pentru care iubiţi echipa, nu să citesc un întreg forum. acolo sunt patimi, iar eu caut raţiunea lor. 🙂

 9. ca si om nascut si crescut in acest oras (minunat as plusa), “U” e clubul de care te indragostesti. Pasiunea tuturor pentru sport este urmarea meciurilor pe care le-am vazut inca de cand eram mici. Indiferent ca a fost vorba de fotbal, baschet, rugby sau handbal. Toate au jucat cu simbolul pe piept. Aici ai raspunsul si la o intrebare de a ta, mai veche, la un post anterior.
  In Anglia, spre exemplu locuitorii fiecarui oras isi sustin cu patima echipa locala, chiar daca e in divizia a III-a sau in Premier League. De aceea, Milwall e cea mai iubita echipa a Londrei, desi Chelsea sau Arsenal joaca de ani buni la cel mai inalt nivel sau au bani infinit mai multi, iar Milwall e doar in ligile inferioare.

 10. sunt mulkti ziaristi carwe tin cu CFR
  . Cel putin cinci stiu
  cristi bara si focsanu de la faclia, si todorescu, berci, lup de la pro sport. Bine, Todo e propagandist numai e demult jurnalist. A uitat ce e aia teren si documentare.
  Deci intreba-i pe ei de ce tin cu CFR.

  Acum e clar ca CFR este un club profesionist, bine organizat si plin de oameni de informatii dar si de oameni de presa care cred eu ca toarna la cfr. UN campionat se castiga mai ales in afara lui.

  Deci as fi curios sa vad si partea celalta a ziaristilor ce spun, ceferistii.

 11. fabbiani, dacă U ar fi fost o femeie, aţi fi părăsit-o demult pt că v-a înşelat aşteptările de atâtea ori. dar cum sunteţi bărbaţi, e de la sine înţeles că sunteţi ciudaţi :)))))))

 12. foarte funny. :)))))))) noah, promit să mă duc la un meci al lui U să văd şi eu care-i povestea.

  ps: sper că urarea asta cu şapca nu-i blestem. :)))

 13. @licurici
  Nu e, te asigur!
  Chiar îţi recomand să vezi pe viu un meci al Universităţii. Sunt convins că vei rămâne cu aceleaşi impresii cu care au rămas sute de mii de oameni. Şi nu doar clujeni.

 14. @licurici. Ce motive crezi ca avem noi sa fim suporterii lui “U” ? Am sa iti dau unul singur, simplu, care poate te convinge. Nu conteaza performantele (pe care tu nu ai reusit sa le identifici citind istoria lui “U”)ci simplul fapt ca “U” exista. Din aceasta cauza am “fost pe sate” in divizia C, suntem alaturi si acum in A, vom fi si la o viitoare (ipotetica) aventura europeana dar la fel vom fi “acolo” si daca ne reintoarcem in B. Nimic nu ne poate schimba crezul. “U” EXISTA si acesta e lucrul suprem. NUMAI “U”.Respect.

Comments are closed.