CityNews peste Clujeanul!

Ne spune Mădălina: potrivit trafic.ro, CityNews a depăşit Clujeanul. Nu îmi place să mă laud, dar, oarecum, am anticipat acest fapt. Chiar când s-a lansat CityNews, am spus că cei de la Clujeanul trebuie să se mişte cumva, altfel vor pierde mult. Nu neapărat pentru că CityNews ar fi cine-ştie-ce, ci pentru că fostul Ziarul Clujeanului e în cădere liberă. În orice caz, dacă CityNews ar insista puţin mai mult pe “seriozităţi” decât pe ştiruţe care se vor a fi distractive, cred că ar câştiga mult mai mult.
Oricum, sunt convins că vor apărea din nou nenumărate controverse. Mai ales, legate de faptul că trafic.ro nu e credibil. Vă amintiţi, nu, care a fost atitudinea unora atunci când am scris că ZIUA de Cluj e numărul 1 în Transilvania? Dacă aţi uitat, daţi o raită pe aici.

8 thoughts on “CityNews peste Clujeanul!”

 1. Hai sa o luam altfel, faza asta cu traficul e ca si marimea organului. Pana la urma conteaza ce faci cu el. Asta se traduce in felul urmator: conteaza cine are incasari mai mari din site sau acolo unde este cazul numarul de utilizatori inregistrati sau citiori fideli la feed de RSS (aici nici nu cred ca exista datae la vreo publicatie).

  Tinand cont ca datele de care am zis nu vb nimeni (stiu ei de ce)…o sa ramana ca motiv de masurare a egourilor traficul. Si acolo CityNews e (inca) in avantaj

 2. ce e aia feed de rss antonescule
  vorbete ma p[e limba noastra ca nu toti suntem internauti. Eu, ca rinocer de presa care ma indrept spre mamut de presa, nu inteleg aceste sintagme postmodernbe de IT.

  Vorba lui O. paler
  progresul e doar interior!

 3. Farcasule, ce e aia resese iti zic io ca publicu ala tinta care vreti sa il momiti cu gazeta pa biti stie ce e. Si daca publicul tinta nu primeste ce vrea, muta sandramaua la aia care ii dau. Poate chiar la calitate mai proasta dar macar aparent evoluata.

  Nu inteleg de ce te ataci, pa bune.

 4. mai omule
  nu am INTELES NIMIC din ce ai scris
  zi mah ce inseamna “feed de rss” pt numele lui Dzeu!

 5. Am crezut ca partea cu ne-intelesul era doar o scuza pt mistouri. Daca era curiozitate naturala, feed de rss este o modalitate tehnica prin care cititorii fideli primesc notificari de fiecare data cand se adauga o informatie noua. Un fel de newsletter numai ca la minut nu odata pe zi.

 6. Tibi, ori de cate ori intri, esti contorizat o singura data, daca intri de pe acelasi calculator, sa zicem de la serviciu…deci e ok….cat despre RSS, unii oameni nu suporta sa fie bombardati cu e-mailuri la cinci minute 16 ore pe zi.

Comments are closed.