Non-valori

Universitatea – Pandurii 0-2. Încă o demonstraţie de non-valoare din partea unor fotbalişti. Antrenorul Mulţescu spunea la final că s-a lămurit de “valoarea” unora dintre cei pe care îi pregăteşte. Şi eu. El s-a ferit să dea nume. Eu, nu.
În ordinea posturilor din echipă – Suller, Cordoş, Milan Jovanovic, Buş, Bolohan, Mureşan, Savu, Coman, Ghindaru, Suciu, Negrean. Non-valori! Dacă ar avea puţină decenţă, singuri ar trebui să ceară conducerii să fie daţi afară!

7 thoughts on “Non-valori”

 1. Ai uitat cativa jucatori:M.Tudor, A.Olah, Ungurusan.Toti acestia , impreuna cu cei mentionati de tine, ar trebui sa aiba demnitatea de a cere rezilierea contractului.
  Doar ca in Romania de azi nesimtirea si nemernicia a ajuns o constanta.
  Numai U.

 2. Mă refeream strict la cei care au jucat stăzi şi la modul în care au făcut-o.
  Dacă vei citi atent, gvei observa că, dintre cei 11 care au fost azi în teren, i-a omis de pe listă pe Călin Moldovan, Iodi şi Olah.
  În opinia mea, ei au dovedit că merită să fie la “U”.

 3. Suller, chiar daca azi a jucat slab si el, a demonstrat in turul campionatului, ca se poate conta el.

 4. Din păcate, foarte rar. E o soluţie cel mult pentru banca de rezerve. La fel ca Moldovan, Olah şi Iodi. Cu puţină indulgenţă, din lista iniţială aş fi putut să îi tai pe Suller şi Cordoş. Dar nu! Ei, azi, mi-au demonstrat că valoarea nu le dă dreptul să aibă onoarea de a purta tricoul Universităţii. Cel puţin, nu în Liga I.

 5. Ma deranjeaza faptul ca am abandonat prea usor o competitie in care Universitatea are mari traditii de performanta.

 6. Este perfect adevărat ce spui. Dar am abandonat având în teren jucători precum Negrean (“super-golgeter” în Liga I), Cordoş (viitor jucător la Steaua, după zvonuri), Milan Jovanovic (internaţional din Muntenegru), Bolohan (de 3 ori campion al României), asta ca să îi spun doar pe câţiva. Aşa că acest aşa-zis abandon mi se pare mai degrabă o bătaie de joc a fotbaliştilor. La adresa lor şi a clubului.

Comments are closed.