Normalitatea managerului

Alin Păunel Tişe scrie în CityNews. “Normalitatea clujenilor” se intitulează textul publicat de managerul general al lui “U” Cluj. Evident, vorbeşte despre fotbal. Mai precis, despre derby-ul e duminica trecută, despre violenţele care nu au fost. Dă şi sfaturi, în calitate de persoană care a fost implicată în administraţia publică.
Îmi permit să îi dau şi eu un sfat. Să evite, pe viitor, să se refere la Universitatea ca fiind echipa lui. Pentru că nu e şi nici nu va fi vreodată. Nici a lui Tişe, nici a lui Boc, nici a lui Doboş. “U” e echipa Clujului. A clujenilor. A celor care iubesc acest simbol.

Click pe imagine pentru a vedea “gafa”. Sper că e doar o gafă

7 thoughts on “Normalitatea managerului”

 1. Vasile, stiu ca e off topic, dar cum nu ai message-wall, am decis sa postez aceaste minunatie aici.
  deci textul colegului Tibi Farcas: http://ziuadecj.ro/action/article?ID=6159
  “Opera de trei parale”, atracţia zilei la “Interferenţe”
  Festivalul Internaţional de Teatru “Interferenţe” propune astăzi un spectacol de renume, “Opera de trei parale”, montat de regizorul Victor Ioan Frunză la Teatrul German de Stat din Timişoara.

  “Opera de trei parale” este o adaptare a originalului omonim, scris în 1728 de John Gay. Spectacolul evidenţiază un împrumut formal din mijloacele teatrului liric, la care se adaugă elemente de contemporaneitate, tehnică ce are ca scop relevarea actualităţii acestei capodopere brechtiene.

  Acţiunea ne introduce în desişul Soho-ului din Londra, o lume a cerşetorilor, criminalilor şi prostituatelor, unde soţii Peachum conduc o întreprindere prosperă al cărei profit este adus de către cerşetori. în timp ce aceştia se pregătesc de sărbătoarea încoronării reginei, fiica lor Polly îşi planifică în secret cununia cu Macheath, atrăgătorul şef al mafiei gangsterilor.

  Spectacolul va fi jucat pe scena Teatrului Maghiar începând cu ora 19.00 şi va fi tradus simultan în limbile maghiară, română şi engleză.
  (T.F.)

  textul apare in ziarul din 6 decembrie.

  si acest text apare cu o zi inainte, pe http://www.cluj4all.com/content/node/1642/

  Opera de trei parale, piesa celei de-a şasea zile a festivalului Interferente
  Trimis de Antoniu Costin la Mie, 12/05/2007 – 20:28.

  * Stirile zilei

  Joi, 5 decembrie, spectatorii deja familiarizaţi cu piesele inedite ale Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, vor avea ocazia de a urmări încă un spectacol de renume, Opera de trei parale montat de regizorul Victor Ioan Frunză la Teatrul German de Stat din Timişoara.
  Opera de trei parale este o adaptare a originalului omonim, scris în 1728 de John Gay. Spectacolul evidenţiază un împrumut formal din mijloacele teatrului liric, la care se adaugă elemente de contemporaneitate, tehnică ce are ca scop relevarea actualităţii acestei capodopere brechtiene.
  Acţiunea ne introduce în desişul Soho-ului din Londra, o lume a cerşetorilor, criminalilor şi prostituatelor, unde soţii Peachum conduc o întreprindere prosperă a cărui profit este adus de către cerşetori. În timp ce aceştia se pregătesc de sărbătoarea încoronării reginei, fiica lor Polly îşi planifică in secret cununia cu Macheath, atrăgătorul şef al mafiei gangsterilor.
  Spectacolul, invitat şi la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, ediţia 2006, va fi jucat pe scena Teatrului Maghiar începînd cu ora 19 şi va fi tradus simultan în limbile maghiară, română şi engleză.

  de cand se semneaza comunicatele de presa, sau daca nu e comunicat de presa, cum explicati textele identice?

 2. explic eu faza asta
  1.articolul a fost scris 4 dec
  nu a fost spatiu
  a intrat mai tarziu, cand s/a gasit spatiu pt ca noi avem 8 oagibni doar, si e bataie mare pe ele.

  2. eu NU citesc Cluj 4 all deloc. Acum vad ca Costin lucreaza si la ei. Eu stiam ca e la NCN. Mai ciestc uneori City News si Clujeanul.ro, dar datorita fpoatului ca majoritatea articolelor sunt put informative, scurte, de multe ori foarte sumare, nu intru chiar zilnic.

  3. textele nu sunt fi identice. A fost dat un comunicat de presa care a fost prelucrat atat de Costin cat si de mine, eu recunosc. Comunicatele sunt o SURSA de INFORMATIE importanta in jurnalism.
  Personal nu ma simt cu nimic vinovat dar ma bucur ca Ap***PeCe citeste atent presa print si on line.

  Tibi

 3. le-ati prelucrat, adica ati dat copy paste? pentru ca, din ce vad, o mare bucata din ele este identica si intr-unul si in celalalt…
  si se presupune ca sunteti redactori pe cultura…

 4. Hai sa gasim nod in papura, Vasile! De data asta cred ca exagerezi. Textul semnat de Tise este chiar de bun simt. Iar despre U, ea este la fel de mult echipa mea, ca si a ta, ca si a lui Tise si ca a multor sute de mii de clujeni sau fosti studenti sau la un moment dat traitori de scurta durata in Cluj. Daca nu-ti place individul incearca sa nu se vada asta, esti totusi ziarist la cel mai tare ziar din Cluj.

 5. George… este foarte OK textul… cu singura excepţie – şi anume ceea ce am spus.
  Nu e vorba de faptul că nu îmi place Tişe. Îl apreciez pentru ce a făcut ca prefect. Îl consider o persoană foarte competentă în domeniul în care s-a format, şi anume ca jurist.
  Ceea ce mă deranjează – şi aici nu contează că e vorba de Tişe, poate fi oricie – e implicarea oamenilor politici în sport.
  Dacă aş avea convingerea că Tişe s-a implicat la Universitatea doar pentru binele clubului şi nu pentru a-şi consolida şi chiar îmbunătăţi imaginea publică, în vederea alegerilor care vin în primăvara-vara anului 2008, atunci ar fi totul OK.
  Dar nu am această convingere. Chiar dimpotrivă. Şi asta, într-adevăr, mă deranjează.

Comments are closed.