Incredibil!

Un nou autogol în minutul 90. De această dată, brazilianul Bilica a înscris în propria poartă, meciul s-a încheiat 2-2, iar Universitatea a ratat şansa de a pleca cu 3 puncte de la Târgu Jiu.
E incredibil ce se întâmplă cu acestă echipă. Care e oare soluţia de a scăpa de astfel de momente, în finalurile de meci?

Din cei 63 care au votat, pe parcursul săptămânii trecute, 44 sunt convinşi că Universitatea se va salva de la retrogradare. Sunt curios care e părerea acum, când, după 18 etape, “U” abia a strâns 11 puncte.

5 thoughts on “Incredibil!”

  1. Ne trebuie un popa! Cand se plangea Multescu dupa meciul de la Buzau ca suntem blestemati, am zis ca e nebun…acum ma mai gandesc…

  2. Oricum, sondajul tau e beton :d Dar vreau sa te atentionez ca nu ai pus si optiunea “nici unul” :D:D:D Sa inteleg ca ti-ai pierdut de tot speranta?

  3. nu cred ca in acest caz autogolul lui Bilica a fost marea problema..Eu sunt mult mai socat de luftul inconstient a lui Iodi Di Ce Nu Joc..Practic, Bilica se afla la juma’ de metru de linia portii presat de un atacant care si-a bagat piciorul deja printre picioarele sale, conditii in care Bilica a incercat sa ajunga el primul la minge
    Si ca sa fim corecti pana la capat..gafa a inceput de la centrarea de pe partea dreapta cand Zongo era cu spatele la jucatorul care a trimis balonul in careu, multumindu-se sa puna un fel de stop lateral, insa n-a reusit..deci Bilica are cea mai mica vina zic eu..

Comments are closed.