O recomandare ciudată

Gigi Mulţescu e antrenor la “U” Cluj. Bănuiesc că ştiţi asta. Dar ştiţi, oare, că în calitatea sa de antrenor al echipei clujene, recomandă jucători altor echipe din campionatul românesc? Dacă nu ştiaţi, ia citiţi ce scriu azi Gazeta Sporturilor şi ProSport despre fundaşul Veli Kizilkaya. “E foarte bun”, spune Mulţescu, citat de GSP. “E puternic şi are un şut de temut”, notează ProSport o altă declaraţie a lui Mulţescu despre Kizilkaya.
Dacă e aşa de bun, de ce nu îl aduce Gigi Mulţescu la “U” Cluj? Nu cred în explicaţiile de genul “nu ar putea fi plătit de Universitatea” sau “nu avem bani să îl cumpărăm”.

4 thoughts on “O recomandare ciudată”

  1. jucatorul ala a fost adus pentru dinamo II, ori nu cred ca “U” are nevoie de jucatori de divizia B. sunt destui deja aici, nu mai e nevoie de inca unul.

  2. E ciudata atitudinea dlui Multescu, inca de cand a venit la Cluj. Profesional sunt convins ca e ok. In rest…ma abtin… oricum, si ultimul episod cu Gelu Radu, inainte ca GR sa paraseasca clubul, a fost unul jenant. Poti acuza pe oricine pentru un semiesec, dar ofiterul de presa n-are nici o vina. Se pare ca fuga de responsabilitate in randul antrenorilor romani tinde sa se extinda in toata tara… Si cunoscandu-l pe Gelu, pot afirma cu tarie ca sufera la fiecare esec al Universitatii, nu sarbatoreste cu adversarii…

Comments are closed.