Proiect pentru secolul 1.000

Transport în comun pe strada Mehedinţi! Nu e glumă. E vorba de un proiect al unei firme al Primăriei, proiect care mai cuprinde, potrivit colegilor de la Clujeanul, şi construirea unui parking în Mănăştur.
Partea cu parkingul e excelentă. Dacă aţi trecut vreodată prin Mănăştur – şi sunt convins că majoritatea aţi trecut – ştiţi ce agomeraţie e în zonă şi cât de puţine locuri de parcare există.
Dar proiectul introducerii transportului în comun pe strada Mehedinţi mi se pare cea mai mare aberaţie posibilă. Oare cei care au întocmit aceste planuri au văzut cum arată strada Mehedinţi? Au încercat să treacă, vreodată, cu maşina pe acolo? Cred că nu. Altfel nu îmi imaginez cum s-ar putea gândi că, printre rândurile de maşini de pe fiecare parte a drumului, ar încăpea şi autobuze.

16 thoughts on “Proiect pentru secolul 1.000”

 1. 1. nu e proiectul unei firme sa introduca pe strada Mehedinti transport comun, ci al Primariei. Proiectul se refera la parking direct, nu la transportul in comun
  2. odata cu finalizarea parkingului, masinile de pe margine vor disparea, ca vor intra in parking

 2. a, inca ceva. In Ziua de Cluj am citit eu ca exista un singur proiect, al parkingului. si ca transportul in comun pe mehedinti va fi o consecinta a acestui proiect, deci nu face parte din el (din proiectul cu pricina). si vor disparea masinile, au disparut si de pe Napoca si n-as fi crezut ca e posibil. Dar tin in continuare pariul de mai sus, daca esti interesat 🙂

 3. @Cipri
  Nu ridică ei nimic. Nu vezi că şi în Centru e plin de maşini părcate aiurea.
  @andrei
  Care e termenul? Concret, când preconizezi tu că vor dispărea? Ca să ştiu dacă merită sau nu să mă bag. Cine ştie… poate mă mut de acolo şi atnci câştigi clar! 🙂

 4. după cum am mai zis, din cauza maşinilor parcate de o parte şi de alta a străzii Mehedinţii, pietonii circulă pe carosabil, ceea ce e de neacceptat. Ce de bani ar strînge RADP-ul ridicând toate maşinile alea! aşa că foarte bine, să se facă transport în comun şi să dispară maşinile alea, mai ales că jumătate dintre mănăştureni locuiesc pe mehedinţi.

 5. Ideea pe care o lansam la inceputul anului noi consilierii liberali este liberalizarea serviciului de ridicare de masini din Cluj daca se respecta anumite cerinte minimale. Asa ca vasile….ai grija!

Comments are closed.