Accidentul. Cum care?

De vreo două zile mă tot uit la TV la dezbaterile nesfârşite despre accidentul provocat de ministrul Ludovic Orban. Deja m-am plictisit. Oricum, nu pricepem nimic. Nu avem cum. Povestea e foarte, foarte alambicată. Variantele, o grămadă.
Nu, nu o să vă spun ce cred eu. O să vă las să lecturaţi ceea ce mie mi se pare cea mai bună sinteză despre acest accident. Oare chiar atât de rău a ajuns presa din România?

Vă recomand să citiţi, pe aceeaşi temă, şi ce scrie Tavi Hoandră în ZIUA de Cluj.

3 thoughts on “Accidentul. Cum care?”

 1. Daca atat ai inteles tu din faptul ca o ministru a lovit o fetita, a mintit cu nerusinare ca nu era nici o victima, ci doar o tamponare, a intervenit la ziare sa nu apara articolul, te poti lasa linistit de meserie. Daca atat ai reusit tu, sa il citezi pe marele Cristoiu, baiatu de serviciu al lui Voiculescu, esti talentat rau.

  Un ministru minte cu seninatate la televizor, Cristoiu si micii lui fani cred ca e linsaj mediatic. Incredibil.

 2. Alex
  E clar că un OM – nu contează c e ministru sau nu – a provocat un accident.
  Dovada că a fost o victimă nu există. Încă.
  A intervenit la ziare să nu apară articolul? Despre asta am citit doar aluzii, nicio declaraţie cap-coadă a cuiva care să spună, pe şleau: “M-a sunat Orban să nu dau nimic”.
  În condiţiile actuale, consider că e vorba, clar, de un linşaj mediatic. La fel cum s-a întâmplat cu Remeş.
  Şi da, îl citez pe Ion Cristoi. pe ziaristul Ion Cristoiu, după părerea mea unul dintre cei mai buni din România (şi mă refer la ultimii 18 ani, nu doar de ieri, de azi).
  Sau ai fi preferat să îmbrăţişez varianta “de casă” a lui Băsescu? Sau pe cea a lui Patriciu?

 3. Povestea e f simpla: Orban a facut un accident, pe care a incerct sa-l ascunda. S-ar fi putut intampla oricui, dar e foarte condamnabil ca MINTE. Daca era barbat, isi asuma greseala, isi cerea scuze public si lumea/opinia publica ar fi trecut demult peste asta. Faptul ca a fost lash l-a adus la situatia in care e acum.

  Io nu cred in teoria conspiratiei impotriva lui. Bloggerii care au surprins toata povestea au postat pur si simplu ce au vazut si auzit ei. Daca era teoria conspiratiei si vroiau sa-l “infunde”, sunau imediat la ziare, mai ales ca tipa lucreaza la Cotidianul. Io cred ca si-a facut-o cu mana lui, sincer. A ridicat singur mingea la fileul dusmanilor lui 🙂

  Cat despre Cristoiu, fiecare suntem liberi sa ne alegem modelele, care credem ca ne reprezinta cel mai bine. 🙂

Comments are closed.