Marinarul speriat

Aseară am aflat că Traian n-o vrea pe Norica ministru de Justiţie. Hmmmmm… Bine că şi-a făcut timp Marinarul să ne anunţe şi pe noi, la o lună după ce Călin i-a propus-o pe Norica.
Oricum, explicaţia preşedintelui faţă de refuz e de-a dreptul puerilă. Să zicem că Norica şi-ar fi pierdut credibilitatea după ce “nepoata” a votat în Parlament. Dar atunci câtă credibilitate mai are un om care bea cot la cot cu Gigi Becali şi se urcă la volan, sau unul care spune că demisionează în cinci minute de la suspendare şi se răzgândeşte brusc?
Eu cred că problema e mult mai profundă. Nu mă pricep eu cine ştie ce la jocurile politice, aşa că vă invit să citiţi o posibilă explicaţie a gestului lui Băsescu la Rareş Bogdan. Eu am alta: a căutat Marinarul timp de o lună dosare cu Norica şi n-a găsit nimic. Aşa că a încercat să atace cum poate el. Exact ca un om speriat, care se agaţă de cele mai neînsemnate detalii pentru a dovedi că are dreptate. Doar că de data asta nu mai are. De fapt, de mult nu mai are.

4 thoughts on “Marinarul speriat”

 1. “Norica” o fi mătuşa/vara/vecina de scară?că eşti cam familiar:)
  ..şi faorte bine o făcut Băsescu. nu-ţi dai seama ce ridicol e tăriceanu, nominalizînd PÎNĂ ŞI LA JUSTIŢIE un penelist???..că nu sunt destui oameni competenţi pe felia asta, şi care nu sunt înregimentaţi politic.
  sictir!
  🙂

 2. Din ce stiu eu, Guvernul Romaniei e format din membri ai PNL.
  Sincer, nu imi dau seama cat e de ridicol Tariceanu. Tocmai pentru ca, de aceasta data, nu e. Daca nici un fost procuror, precum Norica Nicolai, nu se pricepe la Justitie…
  In schimb, Basescu e ridicol de fiecare data in ultimul timp. Singurul moment in care nu mi se va parea ridicol va fi cand ne va anunta ca se muta in Congo. Sper numai sa se si tina de cuvant.

 3. sigur că guvernul e format din membri ai pnl, pentru ca, daca nu stiai, carnetul de partid a devenit patalamaua care atesta competenta in transporturi, economie, mediu si cinestiemaicate domenii.
  cat despre cariera de fost procuror, daca asta e un criteriu, e plin de procurori buni in tara asta, care nu-s pe statele de plata ale niciunui partid.

 4. Nu stiam. Decat ca, atunci cand cineva guverneaza o tara, isi pune oamenii pe care ii considera competenti in functiile-cheie.
  Asa au ajuns, de exemplu, si Macovei, si Berceanu sau, anterior, si Mitrea sau Agathon in fucntii.
  Diferenta dintre ei e ca unii au facut ceva, altii nu. Si altii vor face. Daca vor fi lasati.
  Cat despre a fi pe “statele de plata” ale partidului…ajuta-ma si tu putin. Care e salariul Noricai Nicolai la PNL?

Comments are closed.