Nokia de Cluj

Nokia a produs primul telefon la fabrica din Jucu, anunţă ÎN EXCLUSIVITATE ZIUA de Cluj.
Din păcate, unii colegi din presă nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă că o informaţie în exclusivitate e informaţie în exclusivitate şi o prezintă ca şi cum le-ar aparţine. Mă refer aici la cei de la Informaţia de Cluj. (Detaliile “picante şi firul evenimentelor, la Rareş Bogdan). Ca să vă dau un simplu exemplu referitor la ceea ce spun, acum 20 de minute am discutat, la telefon, cu repezentanţi ai Money Channel TV, care, aşa cum cere profesionalismul unui jurnalist, au solicitat permisiunea de a folosi informaţia oferită în exclusivitate de ZIUA de Cluj.
Trecând peste acest “incident”, nu pot să nu mă întreb ce se va întâmpla peste câţiva ani cu fabrica Nokia de la Jucu. Va avea aceeaşi soartă ca fabrica din Germania, de la Bochum, care va fi închisă în cursul acestui an? Despre acest subiect puteţi citi, de asemenea, în ZIUA de Cluj, într-un articol realizat în colaborare cu redacţia din Bochum a cotidianului Ruhr Nachrichten.

13 thoughts on “Nokia de Cluj”

 1. DA CE SCANDAL A IESIT

  ziUA DE CLUJ DA CA SIGUR, LA FEL SI INFORMATIA DA cLUJEANU nu
  ZICE CLUJEANU, CA “SE PARE”…F INTERE
  IARA NU STII, CA CITITOR SIMPLU,PE CINE SA CREZI
  SI ATUNCI CUM SA AIBA PRESA LOCALA CREDIBILITATE?

 2. Oreste… unde este mirciea badea

  Ziua de cluj au fost primii, apoi au luat restul

 3. Si cei mai buni acum sunt ziua de la cluj. si pe sport si pe economie si pe politica si pe administratie si pe celelalte toate cate or mai fi intr-un ziar mare.
  Numai U.

 4. “Desfăşurat într-o discreţie totală, TESTUL FLUXUL tehnologic al fabricii finlandezilor este, în acest moment, supravegheat de peste 500 de angajaţi.” felicitari editorului ziua

 5. Eu una singura si buna o stiu:lauda de sine nu miroase a bine.Daca tot sunteti cei mai buni din Cluj,lasati pe altii sa va laude.Si nu va cred cu primul telefon fabricat.Nu aveti nici o dovada palpabila.Cat despre colegii vostrii din presa,informatia is cei mai hoti.(Vezi stirea Patriciu luata de la tolo.ro fara sa precizeze nimic)

 6. @onkia
  Multumim pentru atentionare.

  @johny
  Ne laudam doar atunci cand avem cu ce. De aceasta data, avem. Si avem si dreptate.
  In privinta aprecierii tale la adresa colegilor de la Informatia, prefer sa ma abtin de la orice comantariu. Modul in care ei inteleg sa faca anumite lucruri ii priveste.

 7. @johnny: ştirea a fost verificată din alte surse, pe care am preferat să nu le menţionez decât în varianta pentru print, unde am inserat restul informaţiilor, din motive destul de evidente. asta se va putea observa joi.

  PS cu ocazia asta arăt 1. că ştirea cu telefonul a fost un fonfleu grosier, pe care l-au muşcat ambele ziare (fiecare cu sursele lui, şi asta trebuie subliniat) şi 2. că nu încetaţi cu istericalele, deşi un om cu bună credinţă poate observa diferenţe vizibile şi informaţii suplimentare, cum i-am explicat şi lui racoviţan în particular.

 8. dacă asamblarea înseamnă producţie, atunci anunţ şi eu că acum un an am cumpărat 3 telefoane nokia 1100 produse în ungaria cu componente chinezeşti, am schimbat bateriile şi ecranele înntre ele, am colorat carcasele cu markerul, şi sunt în măsură să anunţ, acum, că
  EU AM FOST PRIMUL CARE A PRODUS PRIMUL TELEFON NOKIA MADE IN CLUJ NAPOCA-CLUJ-ROMANIA-UE-PAMANT-CALEA LACTEE!
  inca de acum un an!!
  şi acum, dacă vreţi exclusivitate cu mine, mă puteţi suna. pe noul meu nokia 1100, produs în cluj.
  🙂

 9. Nokia testeazã liniile de asamblare la fabrica din Cluj-Napoca ºi încã nu a început producþia, a anunþat compania finlandezã, dupã ce preºedintele Consiliului Judeþean Cluj, Marius Nicoarã, a declarat, miercuri, cã unitatea a produs deja primul telefon, transmite corespodentul MEDIAFAX.
  “Suntem la curent cu interesul presei din România privind activitãþile noastre din Cluj. Dupã cum am afirmat anterior, Nokia informeazã publicul de fiecare datã când se produc dezvoltãri noi ºi relevante. În acest moment, în Cluj nu a început producþia. Suntem doar în faza iniþialã de testare a unor linii de asamblare”, se aratã într-un comunicat al Nokia semnat de Anna Simai, senior communication manager la Nokia Europa de Sud-Est.
  Nicoarã a afirmat, miercuri, cã a auzit despre producerea primului telefon “made in Jucu”, dar cã nu ºtie alte detalii. “Am auzit cã s-ar fi produs primul telefon mobil Nokia «made in Jucu», dar nu ºtiu ce model sau altceva. Sper sã mi-l vândã mie”, a spus Nicoarã.
  Nokia a anunþat anterior cã fabrica de la Jucu va fi inauguratã în prima decadã a lunii februarie.
  (Vasile Mãgrãdean, corespondenti@mediafax.ro)

Comments are closed.