Demisii, mutări şi nebunie

Prima parte vine de la Andrei: aflu că unul dintre membrii Colegiului de Conducere al APPC, Claudia Romitan, a demisionat din asociaţie. Alături de ea, a plecat şi Camelia Jula.
“Nu pot lucra cu oameni care, când mă văd, mă pupă şi sunt numai lapte şi miere, şi apoi pe site-uri şi bloguri, sub protecţia unor ID-uri anonime, pun posturi cu mizerii la adresa mea” – Claudia Romitan.

“Am fost atacată sub semnături «anomine» de colegi de presă, este evident că mesajele la adresa mea (cu acuze fără vreo bază reală) sunt scrise de un ziarist, bănuiala mea fiind că e vorba de cineva din APPC. Sincer, îmi pare rău de oamenii cu idei din APPC, care vor rămâne tot mai singuri”Camelia Jula. În altă ordine de idei, ea a întrerupt azi colaborarea cu Cotidianul (sursa: tot Andrei).

Tot de la Andrei: trei mutări în presa clujeană. Bianca Felseghi vine la ZIUA de Cluj (corect), Cosmin Lucaci merge la GSP (corect) şi Tibi Fărcaş merge la CityNews (aproape sigur… mai are 3 zile timp să îşi retragă demisia de la ZIUA de Cluj, dacă vrea).

Ultima, de la mine. Şi de la Polus Center, de sâmbătă seara. Am vrut să scriu pe blog, dar am preferat să o fac în ziar. Aşa că vă invit AICI să citiţi despre nebunia reducerilor. Încă o dată, mulţumesc www.clujlife.com pentru fotografii.

3 thoughts on “Demisii, mutări şi nebunie”

 1. Multumesc lui Andrei si Racovitan ca scriu de mine.
  Pot doar atat sa va spun ca in acest moment am 4 oferte clare, una din afara presei, de la o firma puternica de comunicare si alte 3 din media. Ma voi decide curand unde plec. Asta confirm ca plec. Au fost aproape trei ani lungi si grei la ZIUA de Cluj, ziarul care a devenit unul din cele mai bune publicatii clujene. Am acumulat multa experienta aici si am invat si vazut multe. Am lucrat cu ziaristi de talie nationala ca Titus, Tapalaga, Poenaru, etc. Ziaristi tari, cu Surse si subiecte. Ai ce invata de la ei.
  Si am avut aici si mai am pana joi inclusiv tovarasia unor oameni foarte buni, mai tineri, cu bun simt si pasiune.

  Il nominalizez mai ales pe Octavian Hoandra, a carora sfaturi si sprijin de multe m-au oprit sa fac lucuri rele sau superficiale. Si pe Rares
  cu care am destule meciuri dar care mi-a intins de 2 ori mana in momente cruciale pt mine, cand toti cei care se dadeau amici de ai mei m/au aruncat la cosul de gunoi al presei. In fine.
  E drept ca si eu am gresit destul fata de cei de la ZIUA.

  In rest, numai bine voua, Andrei si Racovitan, doi ziaristi care au fost sau mai sunt la ZIUA de Cluj.

  Tibi F

 2. Multumim Tiberio, inca poti sa te razgandesti. Ramanem aproape chiar si in cazul in care nu mai doresti sa continui la ZIUAdeCluj. Oriunde vei decide ca este cel mai bine pentru tine sa continui, la noi sau in alta institutie media, putem sa continuam sa bem sambata inainte de pranz o cafea si sa dezbatem noile aparitii editoriale sau sa analizam jurnale!
  Numai bine si …spor la treaba cu … ‘Fundatia InaltPreasfintitului’!

Comments are closed.