CityNews de Mureş

CityNews nu va mai fi dedicat exclusiv clujenilor.
Din 18 februarie, şi cei din judeţul Mureş vor putea afla informaţii de pe acest portal. Planurile CityNews, după cum spune proprietarul, Liviu Alexa, sunt de a-l dezvolta pe plan regional sau chiar naţional. Provocare interesantă şi grea. Să vedem dacă le iese.
Cei de la CityNews îşi încep informarea despre extindere foarte drăguţ: “După ce în doar trei luni de la lansare citynews.ro a reuşit să se impună pe piaţa locală de presă online…”. Frumos spus, dar nu pe înţelesul tuturor. Corect ar fi sunat: “După ce, în doar trei luni de la lansarea pe piaţa locală de presă online, citynews.ro a reuşit să se apropie (la o distanţă apreciabilă) de performanţele celor de la www.ziuadecj.ro şi www.clujeanul.ro…” Asta, dacă e să fim corecţi până la capăt!

7 thoughts on “CityNews de Mureş”

  1. eu am o mirare: de ce nu comentează lumea pe ziuadecj.ro dacă tot sunt aşa mulţi cititori?

  2. Pentru a comenta pe site-ul ZIUA de Cluj trebuie să-ţi faci cont. E o chestiune care mie, personal, nu îmi place. Am şi dezbătut-o cu colegii din redacţie.
    Nici mie nu îmi place să-mi fac un milion de conturi pe un milion de site-uri.

  3. e o bariera in comunicare pe care nici eu nu o inteleg. nu va ajuta cu nimic. daca te intereseaza parerea cititorului, ii faci drumul catre tine cat mai usor. dar, ma rog, e problema conducerii voastre.

  4. da’, dar ar fi avut si mai multe probabil daca erau “la liber”. azi daca te uiti la prima pagina a voastra e 0 comentarii peste tot. si nu cred ca lumea n-ar fi scris.

Comments are closed.