Mihai Şoica la Citynews!

Mihai Şoica (Evenimentul Zilei) merge în redacţia CityNews. Nu va lucra, însă, pentru CityNews, din câte mi-au spus atât el, cât şi redactorul-şef Gelu Radu. Doar va folosi redacţia CityNews ca “punct de lucru”.
Şi Tibi Fărcaş e pe punctul de a ajunge la CityNews. El nu confirmă, dar cei de la CityNews ne promit că Tibi “va face uriaşe dezvăluiri” acolo.

18 thoughts on “Mihai Şoica la Citynews!”

 1. Nu confirm speculatiile aparute. Mai am 1 zi previz la una din cele mai bune redactii clujene prin care am trecut in cei 15 ani de presa pe care ii am. E o plecare dificila in plan personal mai cu seama.
  Restul la timpul potrivit.

 2. Manipulare odioasa marca Vasile Racovitan! Soica nu merge la Citynews va avea birou acolo. Ce nu face omu pt rating.

 3. buna strategie pusa la cale de Alexa. asa facea si Liviu Man pe vremuri, tinea la el in redactie toti corespondentii: Bogdan Stanciu (EVZ) Cristi Mihai Chis (Adevarul), Paul Corebian (Curentul) etc. In acest mod ii folosea si ii controla. Reteta e folosita si in cazul lui Soica.
  Haide “U”.

 4. da’ nu inteleg, vasile, care-i lovitura data de city news? ca merge mihai soica sa scrie in redactia lor? pfoai, asta da lovitura, vasile!! asa, dupa tine, maine, poimaine aflam ca primaria a dat cea mai mare lovitura din istoria ei, primindu-i in centrul de presa de la subsol pe dan tapalaga ori pe tatulici, sositi la cluj sa dea cateva corespondente despre nokia, mercedes ori chefere…

 5. Am mari dubii. Sincer.
  În special asupra celor spuse de tine cu privire la “furat” cu titlul. Dacă îmi demonstrezi ce nu e corect la titlu, promit să dau o bere. Dar sunt convins că voi rămâne cu ea. Aşa că… nici nu merită să te oboseşti!

 6. laczi tu esti vulpe batrana de presa. Ca altfel nu stiai de istoriile astea cu Man.
  Dar sa stii ca Bogdan Stanciu Nu a fost niciodata in redactie la Man. De ceilalti doi nu pot sa spun nimic, este posibil sa ai dreptate. Dar si daca ar fi asa, sa stii ca nu e nimic de condamnat.
  Pt ca asta dovedeste altceva. Lipsa de resurse a presei centrale, care nu isi permitea sa aloce resurse oamenilor din teritori, culmea, care erau foarte buni profesionisti. Toate cele trei nume au fost ziaristi f buni. Numai Cristi Chis, primul corespondent al ziarului Adevarul la Cluj mai e in media, la ziare.com, editorialist.
  Singurele publicatii care au alocat bani pt birou de corespondenti cu tot ce trebuie pt activitatea de presa a fost Romania Libera si National, apoi s/au facut editiile regionale ale publicatiilor de sport si evz si RL. Da asta deja e alta mancare de peste.
  Oricum au fost vremuri superbe, ziaristii solidari, mult mai oameni ca acum. Ce zile cu Eduard, Petrule, Grecu, Albacan, Rada Mihai, Taut, Berceanu, Farcas, Cojocaru, CMChis etc etc. Ce cupe ale presei la fotbal, ce atmosfera la Melody unde se cantau romante si imnul regal in picioare. O sa scriu in cartea mea toata astea ca si asa sunt pe terminate cu ea.

  Servus laczi, oricine ar fi tu

 7. tibi farcas, sunt curios daca in cartea ta vor apare si pasaje din adevarul de cluj unde dupa fiecare meci beneficiai de cronici…oare cum sa le zic? laudative?

 8. Ca bine zici, Tibi, e cam penibil ca presa centrala nu isi permite sa ii dea corespondentului un birou sau, Doamne pazeste, masina; dar uneori nici macar sa-i deconteze telefonul nu se poate!
  Si iar incepe un cerc vicios…
  Hai că aşteptăm “uriaşele dezvăluri” 😉
  Vasile, Pitiku (ca tot ai comentat de Tatulici), ce ziceti ce ud a iesit Nicoara din emisiunea Realitatea TV cu Nokia? Ud de la limbile tatulesti, of cors 😀

 9. “Racoviţan la ABC!”
  Vasile Racoviţan (Ziua de Cluj) merge la ABC-ul din colţ. Nu va lucra pentru magazin, potrivit informaţiilor noastre (!sic). Doar va folosi ABC-ul ca “punct de alimentare”.

 10. @Mihai… 2 chestiuni.
  1. Interesantă ştirea.
  2. Văd că te deranjează foarte mult în ultima vreme informaţiile noastre. Mă întreb doar de ce e aşa. Să fie pentru că sunt aşa de tari, încât unora dintre colegi le cam creează nelinişti?
  @Andrei
  Ud, ne-ud… important e că din nou s-a auzit de Cluj, de Jucu, de investiţiile masive din judeţ. Şi că, din nou, Clujul a fost prezentat întregii ţări drept exemplu. Iar modul de abordare al lui Tatulici nu mă surprinde, pe mine unul. Pe voi?

 11. pt zoo
  Da , am toate cronicile din istoria cupelor presei clujene, inclusiv poze inedite. Acum e o discutie daca sa le pun intr/o lucrare stiintifica, serioasa, sau nu. o sa ma gandesc si eu voi decide. Eram mistocarit, Mihai Hossu, un urias gazetar care are o pana iesita din comun de buna ne lua pe toti la misto, dar nimeni nu se supara.Direct in ziar. Cu numele noastrea nu cu nick nameuri! Acuma se demisioneaza in masa pe asa ceva, copilareste, dar sa vezi ce zicea ala de toti din echipa presei…incredibil..cu un umor pe care nu te puteai supara.Da zicea nista adevaruri muscatoare care te puteau facesa te desparti de el pe veci.
  A zis de mine ca sunt “yiaristul cu picioare de pian” ca am picioare groase, de fotbalist dur, brutal, fundas central. Am ras atunci o saptamana.
  Am acasa in dosar toate astea din 93, 94, 95 inclusiv atunci cand ne.a batut U cu 20/1 si a dat gol Gelu Radu pe Moina si avea pe tricou scris U 85… sau meciurile de la sapra sporturilor cu Prefectyra si Primaria si Cj/ul, cabnd am dat eu gol si am dat jos trticoul ca Giannini…si meciurile anterioare cu old boysU…no, astea sunt faze mistyo, si amintiri nu povestile astea cu demisii si acuze pe baza de banuieli.In fine.Eu cand citesc astea si imi revad tineretea devin super puternic sa stii. Articolele dupa cele doua Cupe ale partidelor politice castigate de echipa presei, cu celebrul chef de la Melody de dupa castigarea pe ploaie a primei cupe este de povestit nepotilor. Astea cimenteaza in breasla niste legaturi greu de distrus.

  Dumnezeul presei sa aiba grija de noi toti

 12. Trebuie să te corectez, Tibi. Meciul de pe “Moina” l-am pierdut cu scorul de 1-21. Trebuie să recunosc şi acum că am fost vinovat la două dintre cele 13 goluri pe care le-am încasat până să fiu înlocuit în huiduielile fanilor. Uriase amintiri, e drept!

 13. Ca sa respectam adevarul “istoric” si ca sa nu creada cineva ca as incerca sa ascund ceva, trebuie sa spun ca am lucrat in redactie la Man, acum zece ani fix, din ianuarie 1998 pana prin septembrie, daca bine tin minte.
  Redactia se numea Ziua de Nord-Vest si in ea lucrau si Mihnea Maruta sau Alin Fumurescu, Raul Chis, Endina Roatis, Diana Dumitru sau, cu putin timp inainte de ajunge eu, Calina Berceanu.
  Eu eram corespondent EVZ (alaturi de Bogdan Eduard), dar nu aveam sediu, asa ca l-am rugat (subl. mea) pe Man sa ma primeasca la el, pt. ca la ora aceea era cea mai buna redactie din Cluj.
  In alta ordine de idei, daca m-a controlat Liviu Man sau nu… nu stiu ce sa zic, dar exista colectia EVZ pentru cei curiosi.

Comments are closed.