Ce citiţi?

În ultima vreme, discuţiile au fost numeroase cu privire la “cei mai buni”, “cei mai tari”, “cei mai bine informaţi” şi altele din ciclul “cei mai” în presa clujeană.
E doar o simplă curiozitate a mea: ce ziare clujene citiţi? Print sau online? Sau poate de ambele “feluri”. Puteţi să-mi spuneţi fie postând un comentariu mai jos, fie răspunzând la sondajul din dreapta (se acceptă şi variante multiple de răspuns). Chiar sunt curios.
Apropo, dacă am uitat vreun ziar, vă rog să îmi spuneţi. Adaug la listă. Am lăsat deoparte din sondaj ziarele în limba maghiară, la fel ca ediţia regională a RL şi ziarele de sport.

15 thoughts on “Ce citiţi?”

 1. Tot. Dar in special online, tre sa am un motiv special sa caut editia print.

  Am o intrebare, Vasile: de ce Romania Libera editia de Transilvania nu, iar ZIUA de Cluj da? Amandoua apar gratuit, impreuna cu un ziar national, sunt facute de redactii locale, doar ca Ziua e franciza.

 2. dupa Monitorul (e normal sa fie asa, nu?) accesez Rompres, Mediafax si NewsIn, abia pe urma celelalte ziare clujene (toate)

 3. Are dreptate Radu, citind ce-a scris mi-am dat seama ca fac la fel.
  In primul rand stau pe agentii, dup-aia vin ziarele. Doar ca eu citesc intai concurenta, pe-al meu il vad inainte sa apara 😛

 4. clujeanul(online)- pentru fotografia de presa de calitate superioară, inforamtii rapide si credibile; ziua- pentru comparatie si completarea informatiilor; monitorul din inertie (bonus -rubrica “local” cu metaforele deiszleriene.)

 5. moare incet presa print. vad ca generatia tanara, aronetz,radu neag e tot mai mult pe online.

 6. racovitzane, citeste man studiile media. In toata lumea scad tirajele dramatic. Nu vor disparea printurile dar nici bine nu le va fi.
  Ziare mari Le monde si NY Times au investit enorm in online.
  si Financial Times. Asta e, din pacate.
  Si mai stiu ca f multi Nu cumpara ziare, mai ales din ziaristii clujeni pt ca prefera online si bloguri.

  Asta e viitorul, din pacate.
  Pa

Comments are closed.