Vreau o altă ţară!

M-am săturat de România! Cuvintele lui Sabin Gherman îmi sunt, astăzi, mai aproape decât oricând.
Curtea Constituţională, adică o mână de oameni pe care noi îi plătim ca să vegheze la respectarea Constituţiei, îşi bate joc de noi. După ce l-a pus cu botul pe labe pe Băsescu, în cazul “Adrian Cioroianu”, acum, în “cazul Norica Nicolai”, o dă la întors. Şi decide că preşedintele poate refuza, o dată, propunerea prim-ministrului pentru un ministru. Ce să mai înţelegem din asta?
Parcă legile trebuie respectate. Nu negociate. În România, însă, târguiala e lege! M-am săturat!

PS: Felicitări celor 5 (din 44) care au votat în sondajul de aici că Norica Nicolai nu va fi ministru al Justiţiei!

4 thoughts on “Vreau o altă ţară!”

  1. Pai..o data poate sa refuze numirea…O DATA poate sa refuze sa respecte o lege…si zic la fel ca tine: nu se mai trezeste nimeni ODATA in tara asta?

  2. De ce te-ai saturat de Romania? Romania e frumoasa si mare. Pacat ca e populata, vorba bancului! Poate de romani. fara conotatii etnice (in sensul de cetateni romani).

  3. Ciprian, m-am săturat de România exact în sensul în care se săturase şi Sabin Gherman. Ştii bine la ce mă refer.
    Şi m-am mai săturat de România pentru că mi se pare inadmisibil să se întâmple asemenea aberaţii, precum cea de azi de la Curtea Constituţională.
    Unde mai rămâne separaţia puterilor în stat? Ce ne facem cu Constituţia? O respectăm când şi cum vrem? Sau nu o respectăm deloc şi apoi mergem la Curte să le explicăm ălora că suntem mari şi tari şi să facă bine să nea dreptate?

  4. Ca sa parafrazez numele sectiunii, eu vreau un alt Racovitan, mai relaxat si mai putin rautacios. Un alt racoviztan vrem!

Comments are closed.