CityNews, ZIUA de Cluj, Clujeanul…

E vorba despre sondaj şi despre rezultatele lui finale.
Au fost 569 de voturi, din care 45% (256) au fost pentru CityNews, 41% (236) pentru ZIUA de Cluj şi 9% (49) pentru Clujeanul online, ca să le enumăr doar pe primele trei clasate. Aşadar, cititorii acestui blog preferă să citească, în ordine, CityNews, ZIUA de Cluj şi ediţia online a Clujeanului.
Mă aşteptam ca aceste trei publicaţii să fie pe primele locuri.
Ceea ce m-a surprins, însă, şi pe de o parte m-a întristat, e că mulţi au căutat cu precădere să “fenteze” sistemul şi au şi reuşit. Chiar mi-aş fi dorit ca rezultatele să exprime exact preferinţele cititorilor blogului, dar asta este… mereu e loc de mai bine. O să fie rezolvată şi problema aceasta în scurt timp.

PS: Le mulţumesc celor care au dat dovadă de bun simţ şi au votat “normal”. Se ştiu ei!

One thought on “CityNews, ZIUA de Cluj, Clujeanul…”

  1. din pacate pentru alte gazete, astea sunt ziarele care fac agenda, cum se zice acum, si care concureaza puternic. Profestesc ca acest sondaj al lui vasile va fi contestat si ma mir ca deja nimeni nu a facut-o pe motiv “ce sa intram noi pe blogu lu ala, sa ii facem, rating, mai bine susotim intre noi”.

    Personal,ma asteptam la aceste rezultate, nu neaparat in ordinea asta. Ma mira insa lipsa din top 3 a cotidianului “Monitorul de Cluj”, ziar care implineste in iunie 10 ani de existenta. Si intreb oare de ce? Pt ca “Monitorul” in opinia mea este un ziar serios, fara accent pe scandaluri si cu o echipa unita. O explicatie ar putea fi faptul ca desi are online nu pune atata accent pe acesta.

Comments are closed.