Pe drumul cel bun!

2-1 cu Rapid, în Giuleşti. Imens rezultat pentru “U”, la capătul unui meci foarte bun al “studenţilor”. Indiferent ce vor spune cârcotaşii, “U” a meritat din plin victoria. Şi, spre deosebire de multe meciuri din tur, a şi obţinut-o. Iar până la urmă, asta contează: cele trei puncte.
Nu că ar conta, dar această victorie a lui “U” e şi un mic cadou pentru rivala CFR, care respiră mai uşor acum, fără răsuflarea Rapidului în ceafă.

U-Mobitelco a învins, de asemenea, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, după un meci de infarct. Clujenii au învăţat din înfrângerile cu CSU Ploieşti şi BC Mureş, reuşind să gestioneze finalul de meci perfect şi să obţinăun succes important.

Sportul alb-negru e pe drumul cel bun! Şi asta nu poate decât să ne bucure!

6 thoughts on “Pe drumul cel bun!”

  1. E o mare sarbatoare pentru toti suporterii Universitatii! Daca vom continua sa jucam la fel de concentrati avem sanse mari si scapam de retrogadare! Si… inca ceva: sper ca cfr sa ne intoarca servicul…cu contracandidatele nostre!

  2. Sunt convins ca echipa va merge din ce in ce mai bine! Oricum, cred ca daca se va avea rabdare, campionatul viitor U Mobitelco va avea un alt joc. Cu conditia sa ne pastram jucatorii si antrenorul

  3. Merlier, S. Radoi, Bundea – transferuri foarte bune. In sfirsit echipa nu a intrat in panica pe final, ci a jucat excelent tactic si foarte calm.

Comments are closed.