Blog de o zi?

Fostul meu coleg de la ZIUA de Cluj, Silviu Mănăstire, şi-a făcut blog. Din câte văd, pare a fi doar un “blog de o zi”, menit să îi calmeze pe cei care îl sună insistent. “Nu angajez ziarişti sau manageri pentru o ipotetică ediţie regională a cotidianului Adevărul”, spune Silviu, sătul să răspundă la telefoane pe tema angajărilor la Adevărul şi fără chef să iasă în piaţă cu un megafon agăţat de gât.

2 thoughts on “Blog de o zi?”

  1. merci vasile ca ai batut toba. e bun si blogul asta de o zi la ceva. ca experiment mi-am putut da seama ca exista deja o comunitate de blogeri foarte sudata la cluj. lanseszi informatia si in maxim 2-3 ore o stie toata lumea. acume e de vazut daca e de bine sau rau.

    cat despre blog, ma bate gandul sa postez cate una alta. cred ca sunt anumite persoane care ar transpira abundent daca ar sti ca din plictiseala as putea lansa niste informatii in eterul netului. baietii de care vb se bazeaza pe faptul ca de-a lungul timpului au dat spaga la smecherii din presa locala si devenirile lor profesionale nu au vzt lumina tiparului.

    Nu promit nimic, sa vad daca am timp!

Comments are closed.