Să trăiţi!

Vi-l amintiţi pe Mihai Hossu? Sunt convins. Cel hulit de mulţi, lăudat de şi mai mulţi şi citit de toţi care vorbesc despre ce scrie el. Ei bine, două chestiuni inevitabile s-au produs: a scris despre mine şi şi-a pierdut simţul umorului.
Şi ca să fiu în ton cu ce scrie el azi (nu vă dau link, că nu e textul pe Internet), vă recomand, cu căldură, să citiţi ZIUA de Cluj.
Să trăiţi!
PS: Din momentul ăsta, subiectul “Hossu” este, pentru mine, închis.

28 thoughts on “Să trăiţi!”

 1. hahaha, io tot cu hossu tin! 😀
  si recomand sa cititi un editorial al lui arpy… cand il va scrie. va fi excelent! doar e clujeanul anului

 2. bad publicity is good publicity. hosu iese in pierdere, ca nu va cere bani, doar va face imagine. asa ca, never mind him.

 3. A scris foarte fain, de ce nu admiţi asta? A, că-i vorba despre tine? Numa’ dreptate a avut domnul Hossu, nu te supăra ca un copil, domnule Racoviţan!

 4. vasile cat te-a costat advertorialul din ftr ca ma intereseaza si pe mine? 😀

 5. eu zic ca asta e cel mai bun material semnat de hossu in ftr, pe fatza mea nu se mai citeste lupta pentru supravetuire ci bucuria de a trai. Pt ca l-a dat in fapt pe unul dintre multii sefi mici care practica curlingu cu sefu mare in speranta sa-i ia locu intr-o zi..

 6. Hossule super !!! 🙂 a meritat asteptarea! Rupe`le fashu tatah! si i`ai pe toti la rand! poate se gandesc sa isi dea DELETE la blog ! Asta merita toti lingushitorii , toti pupincuristii , si toti limbishtii. nu stiu daca e adevarat … dar intre tine si racovitan … te cred pe tine 😀

 7. Urat baieti, urat si penibil. Chiar sunteti atat de frustrati incat sa-l jigniti in asemenea masura pe omul asta? Nu e frumos, mai ales ca va ascundeti ca niste sobolani dupa tot felul de fete de masa murdare. La lumina baieti si fete, la lumina, nu prin cotloanele oferite cu generozitate de adresele de email fictive pe care le folositi cu generozitate si aplecare spre hotie. Scoateti ochisorii la lumina si aratati-va obrazul in fata omenirii! Sau vreti sa traiti in intuneric, frustrati si aplecati spre distrugere!? De construit ceva? Poate doar cotloanele si ramificatiile tip sobolan de retea pe care le folositi intre voi pentru a chitai si scheuna cand un om incearca sa faca ceva. Si am o veste proasta pentru voi, daca va deranjeaza atat de mult persoana sa, ma gandesc foarte serios sa-l numesc director al ziarului la care voi eventual puteti doar visa sa lucrati vreodata! Cred ca voi reusi chiar si in calitate de actionar minoritar, cum ar zice unii…

 8. sa fie intr-un ceas bun avansarea lui vasile. inca o data se dovedeste ca-l tin in spate. dupa ce i-am facut 120 de comentarii la un post si trafic mai ceva ca in centru, acum il avansez director!!!oare unde o sa ma opresc?

 9. de Popa s-a scris deja, dar imediat…intre timp si-a dat demisia din PNL. Mhm, oare tot din cauza/datorita lui Hossu?

 10. hossu said:
  “dupa ce i-am facut 120 de comentarii la un post si trafic mai ceva ca in centru”

  In ziua in care s-a scris despre vasile in foaia, a avut 16 vizitatori de la ftr, reprezentand 4,41% din trafic. Intr-adevar, trafic ca-n centru, daca raportam la traficul ftr 🙂

 11. “…nu prin cotloanele oferite cu generozitate de adresele de email fictive pe care le folositi cu generozitate si aplecare spre hotie. Scoateti ochisorii la lumina si aratati-va obrazul in fata omenirii! Sau vreti sa traiti in intuneric, frustrati si aplecati spre distrugere!?”
  domnul asta are aplecare pentru agramatism, e ceva director? aa, e si repetitiv…

 12. mai hossssss ule cine esti si ce pui pe tapet ca realizari
  in afara de acid de baterie nu vad nimic
  astept cu interes un articol de analiza si intrepretare analitica pe ce subiect te doare

Comments are closed.